Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Don’t Kill Mia: twee dagen live en meer dan 200.000 bezoekers

  DeOndernemer

  Heroïnecampagne Don’t Kill Mia
  26 maart 2015, 12:09
  Don’t Kill Mia, en voorlichtingsvideo over drugsverkoop in Amsterdam, staat sinds twee dagen live en heeft nu al meer dan 200.000 bezoekers en wordt wereldwijd opgepakt.

 • Willem Holleeder zwijgt achter scherm

  ANP

  Holleeder zwijgt achter scherm
  26 maart 2015, 06:21
  'Topcrimineel' Willem Holleeder heeft zijn kaken stijf op elkaar gehouden bij de rechtbank in Amsterdam. Holleeder zat op verzoek van het Openbaar Ministerie achter een zwart scherm. Daardoor kon hij geen contact leggen met het publiek.

 • Koning Willem-Alexander ondertekent wetten met tablet

  ANP

  Koning ondertekent wetten met tablet
  26 maart 2015, 07:44
  In 2014 ondertekende koning Willem-Alexander 450 wetten en algemene maatregelen van bestuur en meer dan 2100 koninklijke besluiten. Is hij op het moment van ondertekening niet in Nederland, dan zet hij zijn handtekening via zijn tablet.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie