Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,
 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen binnenland

 • Het filmpje van Amanda Todd

  Het filmpje van Amanda Todd
  18 april 2014, 10:31
  Amanda Todd kwam in het nieuws nadat ze anderhalf jaar geleden een fimpje op YouTube had geplaatst waarin ze met briefjes vertelt hoe ze werd gechanteerd, gepest en dat ze het leven niet meer aankon.

 • Iedereen keek naar The Passion

  Iedereen keek naar The Passion
  18 april 2014, 09:13
  Meer dan 3,2 miljoen mensen hebben donderdagavond gekeken naar The Passion. Het muziekspektakel werd live op Nederland 1 uitgezonden vanaf de Vismarkt in Groningen. Het was het best bekeken programma van de avond.

 • Moeder Amanda Todd: 'Eindelijk gerechtigheid'

  'Eindelijk gerechtigheid'
  18 april 2014, 09:40
  De moeder van de Amanda Todd, de Canadese tiener die zelfmoord pleegde omdat ze werd afgeperst met naaktfoto's en slachtoffer werd van terreur door leeftijdsgenoten, is blij dat de waarheid nu eindelijk boven tafel komt.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: