Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,
 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Video mishandeling meisje IJmuiden

  DeOndernemer

  Video mishandeling IJmuiden
  Gisteren, 10:32
  De politie heeft twee jongens van 14 en 15 jaar opgepakt voor de zware mishandeling van een 15-jarig meisje uit Beverwijk. Het slachtoffer werd donderdagmiddag door jonge mannen toegetakeld in IJmuiden. Meerdere video's van de mishandeling verschenen nog dezelfde dag op internet.

 • Daling criminaliteit zet door

  ANP

  Daling criminaliteit zet door
  18 september 2014, 09:52
  Nederland heeft in de eerste helft van dit jaar opnieuw minder te maken gehad met criminaliteit. Dat blijkt uit de halfjaarlijkse criminaliteitscijfers van de politie, die donderdag zijn gepubliceerd. In de eerste helft van vorig jaar werden er nog 535.00 misdrijven gepleegd.

 • Nederland levert F-16's in strijd tegen IS

  ANP

  Nederland levert F-16's
  18 september 2014, 09:20
  Nederland gaat F-16's leveren in de strijd tegen Islamitische Staat (IS). Dat meldt Trouw donderdag. De krant baseert zich op bronnen dichtbij het kabinet en rond de ministeries van Buitenlandse Zaken en Defensie.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie