Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,
 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen binnenland

 • Beelden gewapende overval Menno Buch

  DeOndernemer

  Beelden gewapende overval Buch
  22 uur geleden
  Opsporing Verzocht zendt dinsdagavond reconstructiebeelden uit van de gewapende woningoverval bij tv-presentator Menno Buch.

 • Ajax zoekt capuchon-supporters

  ANP

  Ajax zoekt fans
  23 uur geleden
  Ajax zoekt uit welke van de ongeveer 400 bestrafte supporters in het bezit zijn van een kaartje voor het uitduel met Heracles Almelo. Zij zijn zondag in Almelo wegens het vuurwerkincident in de Kuip niet welkom bij de mogelijke kampioenswedstrijd van de Amsterdamse club.

 • PowNews wordt wekelijks

  ANP

  PowNews van de dagelijkse buis
  21 uur geleden
  PowNews stopt eind van dit jaar met de dagelijkse uitzendingen. De rubriek wordt een wekelijkse show op de donderdagavond, iets na 21.00 uur. "We hebben er dan ruim 600 op zitten en werden eigenlijk gegijzeld door ons eigen succes."

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: