Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Treinverkeer Utrecht enige tijd plat

  DeOndernemer

  Treinverkeer Utrecht enige tijd plat
  22 januari 2015, 12:15
  Als gevolg van een stroomstoring heeft het treinverkeer rond Utrecht Centraal enige tijd stil gelegen. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur.

 • Tot 21 uur chaos op spoor

  ANP

  Tot 21 uur chaos op spoor
  22 januari 2015, 16:44
  Het treinverkeer rond Utrecht Centraal loopt mogelijk pas rond 21.00 uur weer helemaal volgens het spoorboekje. Als gevolg van de stroomstoring eerder op de dag rijden er de hele middag minder treinen.

 • Brand verwoest supportershome Ajax

  ANP

  Supportershome Ajax verwoest
  23 januari 2015, 09:40
  Een grote brand heeft vrijdagochtend het supportershome van Ajax verwoest. Het pand van AFCA Supportersclub in Amsterdam moet als verloren worden beschouwd. Ajax speelt zondag thuis tegen Feyenoord.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie