Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Mei was een flutmaand

  ANP

  Mei was een flutmaand
  16 uur geleden
  De maand mei kende tot nu slechts twee warme dagen. Dat is het laagste aantal sinds 1991. Toen werd het slechts één dag 20 graden of warmer. Gemiddeld worden in mei tien warme dagen gehaald. .

 • Israël woest om geschiedenisboek

  ANP

  Woest om geschiedenisboek
  18 uur geleden
  In Israël is ophef ontstaan over de inhoud van een Nederlands schoolboek voor geschiedenis. Het boek Geschiedeniswerkplaats bevat volgens de autoriteiten onjuiste anti-Israëlische passages en draagt mogelijk bij aan ophitsing aldus de Jewish Telegrafic Agency.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: