Brand bij moskee in Heemskerk

Gepubliceerd: 22 maart 2008 14:24
Update: 22 maart 2008 14:36

In een bijgebouw van een moskee in het Noord-Hollandse Heemskerk heeft vrijdagnacht brand gewoed. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de hulpdiensten.

Of de moskee aan de Duitslandlaan ook schade heeft, is niet bekend. De politie houdt de mogelijkheid van brandstichting open, zegt een politiewoordvoerder.

Trefwoord(en): Heemskerk, moskee, brand,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Waterhozen teisteren Zeeland

  DeOndernemer

  Waterhozen teisteren Zeeland
  30 juli 2015, 15:57
  Zeeland wordt geteisterd door waterhozen. Het is al de tweede keer in één maand dat er waterhozen gesignaleerd worden in de provincie. Gevaarlijk zijn de waterhozen niet, zolang je met beide benen op het droge staat, maar het geeft wel een spectaculair beeld.

 • Soa-test swingers moet gratis

  ANP

  Soa-test swingers moet gratis
  Gisteren, 12:17
  Tests bij alle soa-poli’s in Nederland zouden gratis moeten blijven voor swingers, mensen die aan partnerruil doen. Daar pleit Laura Spauwen van de GGD Zuid-Limburg voor. Spauwen heeft onderzoek gedaan naar risicogedrag als gevolg van drugsgebruik onder swingers in Limburg.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: