Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Waterhozen teisteren Zeeland

  DeOndernemer

  Waterhozen teisteren Zeeland
  30 juli 2015, 15:57
  Zeeland wordt geteisterd door waterhozen. Het is al de tweede keer in één maand dat er waterhozen gesignaleerd worden in de provincie. Gevaarlijk zijn de waterhozen niet, zolang je met beide benen op het droge staat, maar het geeft wel een spectaculair beeld.

 • Soa-test swingers moet gratis

  ANP

  Soa-test swingers moet gratis
  31 juli 2015, 12:17
  Tests bij alle soa-poli’s in Nederland zouden gratis moeten blijven voor swingers, mensen die aan partnerruil doen. Daar pleit Laura Spauwen van de GGD Zuid-Limburg voor. Spauwen heeft onderzoek gedaan naar risicogedrag als gevolg van drugsgebruik onder swingers in Limburg.

 • Advies: niet zwemmen in zee vanwege zeevonk

  ANP

  Zeevonk nekt strandganger
  13 uur geleden
  De rode gloed aan de kust van Wassenaar en Scheveningen is zeevonk. Mensen krijgen het advies om niet de zee in te gaan.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: