Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Iedereen wil gratis trouwen

  ANP

  Iedereen wil gratis trouwen
  16 oktober 2014, 10:14
  Gratis trouwen is mateloos populair. Het aantal huwelijken dat gratis wordt gesloten, loopt de spuigaten uit waardoor gemeenten de kosteloze ceremonie moeten versoberen om de kosten binnen de perken te houden.

 • Onthoofding op ansichtkaart

  DeOndernemer

  Onthoofding op ansichtkaart
  17 oktober 2014, 09:01
  Kaartenmaker Boomerang heeft zich de woede van veel klanten op de hals gehaald met het uitbrengen van een controversiële ansichtkaart. Op de kaart staat een tekening van een onthoofding door een IS-strijder, met daarbij de tekst 'God IS Goed'.

 • Herfststorm: Zware windstoten op komst

  ANP

  Zware windstoten op komst
  2 uur geleden
  Na het warm verlopen weekeinde slaat het weer om en is al de eerste echte herfststorm op komst.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie