Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Met spanning en humor wachten we #Feyrom af

  DeOndernemer

  #Feyrom explodeert op twitter
  26 februari 2015, 14:25
  'We komen de rekening brengen', kondigde AS Roma fans aan na de ravage die Feyenoord hooligans in Rome achterlieten. Vanavond zal de rekening gepresenteerd worden in de Kuip. Zo'n 2400 Italiaanse fans bevinden zich samen met de harde kern Feyenoord aanhangers in één stadion. De vraag is hoe dit af zal lopen. Op social media gaan de speculaties als een lopend vuurtje met de hastag #Feyrom.

 • 'Daders MH17 geliquideerd'

  ANP

  'Daders MH17 geliquideerd'
  27 februari 2015, 12:21
  De mensen die in Oost-Oekraïne op 17 juli het vliegtuig van vlucht MH17 uit de lucht schoten zijn waarschijnlijk "dood en begraven''. Ze zijn "geliquideerd door de Russische geheime dienst. Om elk spoor naar Moskou uit te wissen.''

 • Mark Verheijen stapt op

  ANP

  Mark Verheijen stapt op
  27 februari 2015, 12:21
  VVD'er Mark Verheijen legt zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer neer. Dat heeft de VVD vrijdag laten weten. Hij was in opspraak gekomen door twijfels aan zijn integriteit. "Een volksvertegenwoordiger kan alleen functioneren als zijn of haar integriteit niet ter discussie staat. Dat was bij mij helaas de afgelopen weken wel het geval'', aldus de scheidende parlementariër.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie