Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Mei was een flutmaand

  ANP

  Mei was een flutmaand
  2 uur geleden
  De maand mei kende tot nu slechts twee warme dagen. Dat is het laagste aantal sinds 1991. Toen werd het slechts één dag 20 graden of warmer. Gemiddeld worden in mei tien warme dagen gehaald. .

 • Israël woest om geschiedenisboek

  ANP

  Woest om geschiedenisboek
  3 uur geleden
  In Israël is ophef ontstaan over de inhoud van een Nederlands schoolboek voor geschiedenis. Het boek Geschiedeniswerkplaats bevat volgens de autoriteiten onjuiste anti-Israëlische passages en draagt mogelijk bij aan ophitsing aldus de Jewish Telegrafic Agency.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: