Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Noodweer houdt huis

  ANP

  Noodweer houdt huis
  Gisteren, 08:37
  Noodweer heeft delen van Nederland geteisterd in de nacht van zondag op maandag. Het verkeer had maandagmorgen veel last van de zware regen- en onweersbuien. "Wateroverlast, aquaplaning en hagel zorgen voor gevaar.''

 • NS weigert terugbetaling

  DeOndernemer

  NS weigert terugbetaling
  Gisteren, 08:26
  Van de belofte van de ov-bedrijven om uitcheckgeld terug te laten vloeien naar de reiziger komt nog weinig terecht. Vorig jaar hielden de vervoersbedrijven samen 16 miljoen euro 'winst' over aan geld van reizigers die vergaten uit te checken.

 • 'Het is mooi geweest, echt mooi'

  ANP

  'Het is mooi geweest, echt mooi'
  Gisteren, 09:52
  Het is mooi geweest, echt mooi. Met die woorden nam presentator Jack van Gelder zondagavond afscheid als presentator van NOS Studio Voetbal. Hij bedankte Kees Jansma, die volgens hem 'aan de wieg stond' van zijn komst naar de NOS.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: