Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Meer overlast processierups verwacht

  ANP

  Meer processierupsen verwacht
  Gisteren, 10:02
  Het tropisch warme weer dat de komende dagen wordt verwacht, kan leiden tot meer overlast van de eikenprocessierups. Bij hoge temperaturen gaan de rupsen lager in de bomen of zelfs op de grond zitten. Dat meldt Natuurbericht.nl dinsdag.

 • Warmste 1 juli ooit

  ANP

  Warmste 1 juli ooit
  5 uur geleden
  Het was, sinds het begin van de weermetingen, nog niet eerder zo warm op 1 juli als dit jaar. In De Bilt kwam de temperatuur woensdag om 14.20 uur uit op 31,7 graden, meldt weeronline.nl.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: