Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • EO's dodenherdenkingsspektakel gaat niet door

  ANP

  EO's dodenherdenking geschrapt
  5 uur geleden
  Voor de tweede keer in korte tijd is een streep gehaald door een plan van de Evangelische Omroep (EO) voor een live-uitzending op 4 mei, dodenherdenking.

 • Ebolapaniek bij zitting

  DeOndernemer.nl

  Ebolapaniek bij zitting
  6 uur geleden
  Bij een klachtenzitting van de Reclame Code Commissie in Amsterdam is donderdag paniek uitgebroken toen een van de medewerkers van Giro 555, dat gedaagd werd vanwege haar reclamespot, opmerkte net te zijn teruggekeerd uit ebolaland Sierra Leone.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie