Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Wilders vervolgd

  ANP

  Wilders vervolgd
  16 uur geleden
  Het Openbaar Ministerie vervolgt PVV-leider Geert Wilders wegens discriminatie. Dat heeft het OM donderdag bekendgemaakt. Her OM verdenkt Wilders van aanzetten tot haat en discriminatie. Dit vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitlatingen in maart.

 • Veel ongevallen: 330 kilometer file

  ANP

  Veel ongevallen: 330 kilometer file
  18 uur geleden
  Ongevallen en pechgevallen hebben donderdagochtend op verschillende snelwegen voor groot oponthoud gezorgd. Volgens de VerkeersInformatieDienst stond rond 08.15 uur 330 kilometer file.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie