Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Driekwart Nederlanders eet ongezond

  ANP

  Driekwart Nederlanders eet ongezond
  23 april 2015, 12:40
  Nederlanders eten te weinig groente, fruit en vis. Slechts een kwart van de bevolking haalt de richtlijnen voor gezonde voeding. Bij ruim een kwart van de Nederlandse bevolking staat dagelijks voldoende groente op tafel.

 • Nederland zakt in top 'gelukkigste landen'

  ANP

  NL zakt in top 'gelukkigste landen'
  24 april 2015, 10:36
  Nederland is drie plaatsen gezakt op de ranglijst van 'gelukkigste landen' van de Verenigde Naties. Stonden we in de vorige editie, die in 2013 werd gepubliceerd, nog op plek vier, nu moet Nederland genoegen nemen met een zevende plek.

 • 'Koning moet moderniseren'

  ANP

  'Koning moet moderniseren'
  3 uur geleden
  Ruim de helft van de Nederlandse bevolking (54 procent) vindt dat Willem-Alexander het koningschap - waar hij kan - moet moderniseren.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie