Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • 3D-printer lost schade op

  ANP

  3D-printer lost schade op
  Gisteren, 09:01
  Wie bij schade beroep doet op de verzekeringsmaatschappij moet niet raar opkijken al het kapotte kozijn of plafondgedeelte volgend jaar ter plekke uit de 3D-printer rolt. CED, specialist op het gebied van schade, experimenteert momenteel met de schadeprinter.

 • Wiebes zit sekswerkers achter de broek

  ANP

  Wiebes zit sekswerkers achterna
  Gisteren, 09:26
  Sekswerkers die geen contract hebben met de overheid en toch hun bedrijf uitoefenen, krijgen vaker de fiscus achter de broek. Staatssecretaris Wiebes van Financiën geeft daarmee gehoor aan klachten van de rond driehonderd clubeigenaren en escortbedrijven die sinds 2009 wél met de overheid samenwerken.

 • Zoetwatervis krijgt vrij spel door gat in Afsluitduik

  ANP

  Vis zwemt door afsluitduik heen
  Gisteren, 09:22
  Het duurt nog even, maar over een paar jaar kan er op het IJsselmeer weer worden gevist op spiering, bot en paling. Die vissoorten zijn nu maar in kleine hoeveelheden te vinden in het zoete water, maar krijgen straks door een gat in de Afsluitdijk vrij baan om hun oude vertrouwde paai-, leef- en opgroeigebieden te bereiken.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie