Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • 'Leer kleuters Engels'

  DeOndernemer

  'Leer kleuters Engels'
  1 oktober 2015, 06:57
  Kleuters moeten op school al Engels leren en niet lastig worden gevallen met het uit het hoofd leren van feiten. Feiten leren is tegelijk minder belangrijk geworden, omdat parate kennis door de smartphone minder relevant is.

 • Korpschef Nationale Politie Bouman stapt op

  ANP

  Korpschef Bouman stapt op
  1 oktober 2015, 10:18
  Gerard Bouman vertrekt als korpschef van de Nationale Politie. Dat heeft hij donderdag gemeld op zijn weblog. Bouman lag al enige tijd onder vuur.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: