Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Gijzeling in NOS-studio

  ANP

  Gijzeling in NOS-studio
  29 januari 2015, 20:17
  Het pand van de NOS op het Mediapark in Hilversum is donderdagavond ontruimd. Er was een man in de studio van het NOS Journaal binnengedrongen met een groot wapen met een geluidsdemper.

 • Gijzeling in NOS-studio: VIDEO

  DeOndernemer

  Gijzeling in NOS-studio: VIDEO
  29 januari 2015, 21:26
  De NOS heeft donderdagavond de beelden uitgezonden van de man die in de studio met een wapen zendtijd eiste. Hij werd door agenten in de studio overmeesterd. Hij hield zijn handen omhoog, terwijl agenten hem onder vuur hadden. De man liet daarbij zijn pistool vallen.

 • Gijzeling in NOS-studio: 'Man met wapen overmeesterd'

  ANP

  Gijzeling in NOS-studio: 'Man met wapen overmeesterd'
  29 januari 2015, 20:30
  De man die donderdag in de NOS-studio met een wapen zendtijd geëist zou hebben, zou zijn overmeesterd. Dat meldden verschillende mensen op het Mediapark.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie