Eis weer 18 jaar Arnhemse moord zonder lijk

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:38

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in hoger beroep opnieuw 18 jaar cel geëist in de Arnhemse 'moordzaak zonder lijk’. Het OM houdt de 42-jarige Arnhemmer Frans J. nog steeds verantwoordelijk voor de moord op amateurfotograaf Henk Peters en het wegmaken van diens lichaam.

Peters verdween Koninginnenacht 2009 in Arnhem. Hoewel talloze sporen J. aan de vermissing linken, was er onvoldoende bewijs dat hij Peters vermoordde en liet verdwijnen, oordeelde de rechtbank in 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Don’t Kill Mia: twee dagen live en meer dan 200.000 bezoekers

  DeOndernemer

  Heroïnecampagne Don’t Kill Mia
  26 maart 2015, 12:09
  Don’t Kill Mia, en voorlichtingsvideo over drugsverkoop in Amsterdam, staat sinds twee dagen live en heeft nu al meer dan 200.000 bezoekers en wordt wereldwijd opgepakt.

 • Stroomstoring: Chaos op Utrecht Centraal

  ANP

  Chaos op Utrecht Centraal
  Gisteren, 14:51
  De grote stroomstoring die vrijdagochtend hele delen van Noord-Holland en Flevoland platlegde, zorgt ook op station Utrecht Centraal voor chaos. Veel reizigers zijn gestrand op het grootste treinenknooppunt van het land.

 • Willem Holleeder zwijgt achter scherm

  ANP

  Holleeder zwijgt achter scherm
  26 maart 2015, 06:21
  'Topcrimineel' Willem Holleeder heeft zijn kaken stijf op elkaar gehouden bij de rechtbank in Amsterdam. Holleeder zat op verzoek van het Openbaar Ministerie achter een zwart scherm. Daardoor kon hij geen contact leggen met het publiek.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie