Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Meer bewegen = betere concentratie

  DeOndernemer

  Bewegen = betere concentratie
  27 augustus 2015, 09:19
  Jongeren die regelmatig voldoende bewegen, kunnen zich beter concentreren op school en presteren beter op taken die aandacht en concentratie vereisen. Dat is een van de resultaten van het promotieonderzoek van Martin van Dijk bij 440 leerlingen van het voortgezet onderwijs.

 • Noodweer houdt huis

  ANP

  Noodweer houdt huis
  11 uur geleden
  Noodweer heeft delen van Nederland geteisterd in de nacht van zondag op maandag. Het verkeer had maandagmorgen veel last van de zware regen- en onweersbuien. "Wateroverlast, aquaplaning en hagel zorgen voor gevaar.''

 • NS weigert terugbetaling

  DeOndernemer

  NS weigert terugbetaling
  11 uur geleden
  Van de belofte van de ov-bedrijven om uitcheckgeld terug te laten vloeien naar de reiziger komt nog weinig terecht. Vorig jaar hielden de vervoersbedrijven samen 16 miljoen euro 'winst' over aan geld van reizigers die vergaten uit te checken.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: