Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Video: verdachte 'balkonmoord' uit z'n bed gelicht

  DeOndernemer

  Video: balkonmoord-dader gepakt
  16 uur geleden
  De man die verdacht wordt van 'de balkonmoord' is maandagochtend om half zes in Heemskerk door een arrestatieteam van de politie van z'n bed gelicht. Het team heeft zijn voordeur met explosieven weggeblazen. Het gaat om een 25-jarige man.

 • Ballonnenverbod met Koningsdag

  ANP

  Ballonnenverbod met Koningsdag
  22 uur geleden
  Wie op Koningsdag een ballon wil oplaten, kan dit niet langer zonder wroeging doen. Op de versiering rust tegenwoordig een taboe. De Oranjebond adviseert de leden om op 27 april het oplaten van ballonnen zelfs te ontmoedigen.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie