Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Mei was een flutmaand

  ANP

  Mei was een flutmaand
  Gisteren, 12:58
  De maand mei kende tot nu slechts twee warme dagen. Dat is het laagste aantal sinds 1991. Toen werd het slechts één dag 20 graden of warmer. Gemiddeld worden in mei tien warme dagen gehaald. .

 • Israël woest om geschiedenisboek

  ANP

  Woest om geschiedenisboek
  Gisteren, 11:40
  In Israël is ophef ontstaan over de inhoud van een Nederlands schoolboek voor geschiedenis. Het boek Geschiedeniswerkplaats bevat volgens de autoriteiten onjuiste anti-Israëlische passages en draagt mogelijk bij aan ophitsing aldus de Jewish Telegrafic Agency.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: