Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Gijzeling in NOS-studio

  ANP

  Gijzeling in NOS-studio
  29 januari 2015, 20:17
  Het pand van de NOS op het Mediapark in Hilversum is donderdagavond ontruimd. Er was een man in de studio van het NOS Journaal binnengedrongen met een groot wapen met een geluidsdemper.

 • Gijzeling in NOS-studio: VIDEO

  DeOndernemer

  Gijzeling in NOS-studio: VIDEO
  29 januari 2015, 21:26
  De NOS heeft donderdagavond de beelden uitgezonden van de man die in de studio met een wapen zendtijd eiste. Hij werd door agenten in de studio overmeesterd. Hij hield zijn handen omhoog, terwijl agenten hem onder vuur hadden. De man liet daarbij zijn pistool vallen.

 • Brief Tarik Z.: 'Besef dat ik niet in mijn eentje ben'

  DeOndernemer

  'Besef dat ik niet alleen ben'
  30 januari 2015, 11:06
  "Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek". Zo begint de brief die Tarik Z. overhandigde aan een portier voordat hij het NOS-gebouw op het mediapark binnendrong. Een foto van de brief is woensdag op internet beland.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie