Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen binnenland

 • Rijkswaterstaat koelt bruggen

  ANP

  Rijkswaterstaat koelt bruggen
  2 juli 2015, 11:21
  Rijkswaterstaat is in deze hete dagen alert op bruggen en viaducten in het wegennet. Een aantal bruggen wordt van te voren al gekoeld omdat die 'gevoelig' zijn voor de hitte.

 • Journaalkaper Tarik Z. krijgt 2.5 jaar

  ANP

  Journaalkaper Tarik Z. krijgt 2.5 jaar
  3 juli 2015, 14:26
  'Journaalkaper' Tarik Z. heeft vrijdag een gevangenisstraf gekregen van 2,5 jaar, waarvan 15 maanden voorwaardelijk. De rechtbank in Lelystad vindt hem schuldig aan gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Ook mag hij voorlopig niet in een straal van vijf kilometer van het Mediapark in Hilversum komen.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: