Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Dementerende wordt vastgebonden

  ANP

  Dementerende wordt vastgebonden
  20 uur geleden
  Dementerenden die thuis wonen worden vaak met dwang verzorgd. Ze krijgen ook soms te maken met vrijheidsbeperkende maatregelen als vastbinden.

 • 10 vrouwen overleven bevalling niet

  ANP

  10 vrouwen overleven bevalling niet
  19 uur geleden
  In Nederland sterven tegenwoordig per jaar gemiddeld iets minder dan tien vrouwen tijdens de zwangerschap of bevalling.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie