Officieren beschuldigen topambtenaar Defensie

Gepubliceerd: 13 april 2012 13:26

De hoogste ambtenaar bij het ministerie van Defensie wordt door de belangenorganisatie van officieren beschuldigd van vermeende schending van de zakelijke integriteit. De kwestie draait om de benoeming van een burgermedewerkster tot brigadegeneraal.

De FVNO/MHB maakte vrijdag bekend twee meldingen te hebben gedaan bij de Centrale Organisatie Integriteit Defensie tegen secretaris-generaal Ton Annink.

Volgens de belangenvereniging past de aanstelling van de vrouw tot brigade-generaal niet binnen het vastgestelde beleid. Ook het feit dat ze is voorgedragen als plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee zou op basis van de huidige regelgeving niet mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen binnenland

 • Speciale kentekens voor cybertop

  ANP

  Speciale kentekens voor cybertop
  16 april 2015, 09:53
  Nederland heeft speciale kentekenplaten gemaakt voor de cybertop. De deelnemers worden vervoerd in auto's met witte nummerborden NL-GCCS, wat staat voor Global Conference on CyberSpace.

 • Grote verschillen kankerbehandeling

  DeOndernemer

  Groot verschil kankerbehandeling
  17 april 2015, 08:59
  Patiënten van verschillende ziekenhuizen hebben erg uiteenlopende levensverwachtingen na een behandeling aan kanker. Dat blijkt uit cijfers van zes ziekenhuizen die een alternatief moeten zijn voor de verplichte cijfers over levensverwachting na een oncologische behandeling.

Meer nieuws binnenland

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie