Blog

Aaargh.. wat irritant!

Door: Wim Beunderman » Meer blogs van Wim Beunderman 
Gepubliceerd: 17 januari 2013 12:36
Update: 21 januari 2013 14:05

Je kent het vast wel. Je hebt op een zakelijke bijeenkomst, in de kroeg of op een feestje een nieuwe kennis amper de hand geschud of deze begint al te blazen over zichzelf. Wat volgt is een langdurige monoloog waarin diegene zijn werk, leven of interesses constant centraal stelt. Jouw vragen wakkeren het gespreksvuur alleen maar aan en alles wat je over jezelf vertelt, wordt genegeerd. Daar sta je dan met je bek vol tanden.

Het lijken opdringerige marktkooplui
Vervelend he? Exact hetzelfde gebeurt trouwens op websites en op social media. Vooral op Twitter. Je klikt op de volgknop en nog geen vijf minuten later ontvang je zo’n geautomatiseerd privé bericht waarin je gevraagd wordt om een Facebook-pagina leuk te vinden, een website te bezoeken of een kortingscode op te halen. Aaargh.. wat irritant! Snappen de zenders van dit soort berichten het nou echt niet? Het lijken wel opdringerige marktkooplui die jou op een handbreedte hun verkoopboodschap toeschreeuwen.

Verbinding maken
Jammer, denk ik dan, want er ontstaat geen verbinding. Pas als je echt verbinding durft te maken, gaat er iets gebeuren. Die verbinding wordt trouwens steeds belangrijker en krachtiger. Vlak voor 21 december 2012 gonsde het op het web van de verhalen over de Maya’s die het einde van de wereld zouden hebben voorspeld. Volgens kenners, waaronder astrologen hebben de Maya’s dat helemaal niet voorspeld. Zij hebben alleen berekend dat op 21 december 2012 het tijdperk van Vissen zou eindigen en het tijdperk van Waterman (Aquarius) zou beginnen. 

Manifestatiekracht
Dit nieuwe tijdperk staat in het teken van liefde en eenheid – lees: liefde en verbinding. De bijbehorende energetische ontwikkelingen zorgen ervoor dat wanneer je vanuit je hart verbinding maakt met andere mensen, je veel meer kunt creëren dan ooit tevoren. En als je verbinding maakt met mensen waartoe je je sterk voelt aangetrokken, gaat de energie nog sterker resoneren en gaat je manifestatiekracht je verbeelding te boven.

Creatieve software architect
Een van de mensen waarmee ik zo’n enorm krachtige verbinding heb, is Dmitri Luchtmeijer. Dmitri is een bijzonder creatieve software architect die vanuit zijn bedrijf Digibilities, software oplossingen creëert voor het midden- en kleinbedrijf. Een van zijn vele mooie eigenschappen is dat hij heel hoge eisen stelt aan zijn diensten. Zo is hij bijvoorbeeld, zijn software product, Neosense helemaal opnieuw aan het schrijven. Nu is hij tien jaar en 50 miljoen regels software code verder en hoeft hij dit gebruikersvriendelijke online marketing middel alleen nog de finishing touch te geven voor hij het kan lanceren en bij huidige gebruikers kan implementeren.

Content Marketing System
Wat is Neosense eigenlijk? Neosense is een Content Marketing System. Een systeem waarmee je al je afbeeldingen, tekst, filmpjes, blog posts, nieuws en dergelijke op één plek kunt beheren en met één druk op de knop op je website, blog, social media, fora kunt plaatsen, met 100% behoud van de originele kwaliteit. Het is bijzonder gebruikersvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Dus zeer geschikt voor iedereen die ook maar iets op het internet wil plaatsen zonder door allerlei schermen en instructies te worstelen.

Online manifestatiekracht verhogen
Ook voor mij een tekstschrijver, een copywriter of een Social Media en Content Marketeer zoals ik. Dagelijks plaats ik content – webinhoud – overal op het web en ik zie hoe straks, als ik Neosense ga gebruiken, een wereld aan mogelijkheden voor mij opengaat. Daar word ik razend enthousiast van. Zo enthousiast dat ik besloten heb, samen met Dmitri Neosense online te vermarkten. Wij gaan de verbinding aan en via zijn creatie – ons product – stellen wij mensen wereldwijd in staat om de verbinding aan te gaan en hun online manifestatiekracht te verhogen. Nu verheug ik mij op de blik op jouw gezicht als jij Neosense besluit te gebruiken en ervaart hoe het je webinhoud tot leven brengt. Als je weer met je bek vol tanden staat.

Wim Beunderman is professioneel zelfstandig schrijver. 

'Communicatie is emotie! Onderzoeken laten keer op keer zien dat we allesbehalve rationeel reageren op communicatie-uitingen. Elk individu dat bloot wordt gesteld aan welke prikkels dan ook, ervaart eerst emoties. Van jongs af aan voel ik goed aan wat mensen beweegt en heb ik het lef om mijn fantasie de vrije loop te laten. Nu kruip ik als tekstschrijver onder de huid van mijn lezer en schrijf ik beelden die tot de verbeelding van mijn lezer spreken.'

www.tekstschrijvernodig.nl 
www.copywritingneeded.com

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen blogs

 • OMDENKEN in ondernemerschap

  DeOndernemer

  OMDENKEN in ondernemerschap
  Gisteren, 09:13
  Als ondernemers kun je een potje omdenken vaak goed gebruiken. Bijvoorbeeld als je glazen ruiten voor de zoveelste keer zijn vernield. “Wat als een gebarsten ruit juist de bedoeling is?”

 • L.S.D.D. voor effectieve acquisitie

  DeOndernemer

  L.S.D.D. voor effectieve acquisitie
  Gisteren, 10:00
  Een verkoper startte enthousiast het gesprek en vertelde honderduit over het bedrijf. Binnen 20 seconden zag je de potentiële klant afhaken. Dat is funest voor de handel. Dat kan anders. Drie tips voor meer grip op je acquisitiegesprek.

 • Elimineer ruis

  DeOndernemer

  Elimineer ruis
  2 uur geleden
  Veel experts zijn het er over eens, focus aanbrengen in je bedrijf is belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen en je doelen te behalen. Maar hoe doe je dat? Voordat je aan je activiteiten kunt gaan werken is het van belang om alle ruis weg te nemen.

Meer nieuws blogs

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: bigrockpart1, 26 aug 2015 10:07