Welkom

Als ondernemer heb je niet altijd de gelegenheid om met een andere blik naar onze wereld en onze omgeving te kijken. Je durven te verwonderen en dingen om te keren.

Gun jezelf daarom een dag boordevol nieuwe inzichten en gezonde kennissnacks en laat je verrassen door het onverwachtse tijdens het Business Festival. Eén dag je tegoed doen aan pure ondernemersverhalen op het gebied van Finance, Personeel, Marketing & sales, Juridisch fiscaal, ICT en techniek.

Welkom op het Business Festival!

Laat je inspireren door het onverwachtse

Programma

Een doorlopend middag- en avondprogramma met echte ondernemersverhalen, lokale helden, nieuwe inzichten en onverwachte ontmoetingen en gezonde kennissnacks van regionale en (inter)nationale bodem.

Het precieze programma is van later zorg. Voor nu is het vooral belangrijk dat je je agenda blokt op 20 april 2017.

Informatie

Het Business Festival is een reis waarbij je onderweg kunt luisteren naar succes-verhalen. Verhalen, van ondernemende mensen. Verhalen over de cybercrime, nieuwe business modellen en Internet of things. Maar ook over grote mislukkingen. Interactieve lezingen waarbij je brein op de proef wordt gesteld en je wordt meegenomen naar onbekend gebied. Eén dag je tegoed doen aan inspirerende Kennissnacks op het gebied van Finance, Personeel, Marketing & sales, Juridisch fiscaal, ICT en techniek.

Neem plaats in één van de Golden Caravans, en raak in gesprek met bekende en onbekende ondernemende mensen net zoals jij of volg er een Masterclass. Ontmoet nieuwe mensen. Laat je inspireren door het onverwachtse. En dat alles in een ontspannen omgeving. Een relaxte sfeer met genoeg plaats voor ontmoeting. Laat je verleiden door de vele ‘guilty pleasures’.

Organisatie

Route

Contact

Voor meer informatie: businessfestival@deondernemer.nl