Huurprijzen winkels staan online

Gepubliceerd: 26 april 2011 14:38
Update: 26 april 2011 14:52

De huurprijzen van winkels zijn voor alle winkelgebieden vanaf dinsdag voor iedereen op internet te zien. De site Huurprijsvergelijker.nl maakt de huurprijzen voor winkeliers, maar ook voor beleggers een stuk inzichtelijker, aldus de initiatiefnemers.

Het project is opgezet door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), waar veel winkeliers bij zijn aangesloten, en vastgoedbureau WPM Groep. De bedoeling is dat ondernemers in de detailhandel met de huurprijsvergelijker beter kunnen bepalen of de huurprijs die zij betalen, marktconform is en welke kosten gepaard gaan met een nieuwe vestiging.

Huurprijzen per vierkante meter
De site maakt een onderscheid tussen supermarkten en winkelgebieden. Gebruikers van de vergelijker zien de huurprijzen per vierkante meter. De winkelgebieden en straten zijn onderverdeeld in niveaus, afhankelijk van de kwaliteit van een bepaalde plek. Er bestaat een sterke relatie tussen de ‘drukte voor de deur’ en de huurprijs van een pand.
Trefwoord(en): huurprijzen, winkel, detailhandel,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • Beroofd tijdens heldendaad

  DeOndernemer

  Beroofd tijdens heldendaad
  21 uur geleden
  Een ondernemer die eerste hulp verleende na een verkeersongeval in Den Haag is op dat zelfde moment beroofd. Terwijl hij een slachtoffer reanimeerde werd zijn bedrijfsbus leeggehaald.

 • Kiloknaller breekt record

  ANP

  Kiloknaller breekt record
  22 uur geleden
  Nog niet eerder hebben supermarkten zoveel gestunt met goedkoop vlees als in de eerste drie maanden van dit jaar. Het aantal 'kiloknallers' bij grootgrutters steeg in het eerste kwartaal met 18 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

 • Minder nieuwe ondernemers

  ANP

  Minder nieuwe ondernemers
  22 uur geleden
  Het aantal startende ondernemingen bedroeg in april 15.534. Dat is 1 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar. Zowel bij de starters als de stoppers vormen ZZP' ers de meerderheid.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie