Kaddafizoon wilde cruiseschip met haaien

Gepubliceerd: 16 maart 2012 15:25
Update: 16 maart 2012 15:41

Als een echte Bondschurk wilde Hannibal Kaddafi, zoon van de gedode dictator in Libië, een luxe jacht met aan boord een aquarium vol dodelijke haaien.

Of de dictatorzoon inderdaad iets teveel James Bondfilms gekeken heeft en daar zijn opmerkelijke voorkeur vandaan heeft, blijft gissen want sinds de val van het regime van zijn familie leeft hij op de vlucht en ondergedoken.

Habbibal had al een team zeebiologen ingehuurd om voor de twee stierhaaien en twee grote witte haaien te zorgen. Welk bedrijf het schip voor hem gebouwd heeft, is onbekend.

Het schip heet de Phoenician en heeft als pronkstuk een 120-ton zwaar bassin vol zeewater. Er kunnen 3500 passagiers op en over blaakt het goud, zilver en marmeren meubelstukken.

Nu de extravagante en sadistische eigenaar verdwenen is, heeft het bedrijf MSC Cruises het jacht opgekocht. Het bedrijf gaat het aquarium waarschijnlijk gewoon gebruiken. Misschien moeten ze wel eerst enkele geheime valluiken verwijderen.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • 'Stuur economische vluchtelingen snel terug'

  ANP

  'Stuur vluchtelingen snel terug'
  13 uur geleden
  Vluchtelingen die om louter "economische redenen" naar Europa komen en niet voor asiel in aanmerking komen, moeten sneller worden uitgezet naar hun land van herkomst.

 • Aannemer inventariseert schade

  ANP

  Aannemer inventariseert schade
  16 uur geleden
  De hoofdaannemer die verantwoordelijk is voor de verbouwing van de brug in Alphen aan den Rijn is dinsdagochtend begonnen met de inventarisatie van de schade.

 • Bouwbedrijf brug komt met verklaring

  ANP

  Bouwbedrijf komt met verklaring
  16 uur geleden
  Bouwbedrijf Mourik dat verantwoordelijk is voor de bouw van de Julianabrug in Alphen aan den Rijn komt dinsdagmiddag met een verklaring over het ongeluk met een brugdeel.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: