#Turnen Cassina, Kovacs en Kolman

In beeld: Flying Dutchman Epke Zonderland

In beeld: Flying Dutchman Epke Zonderland

Door: De Ondernemer 
Gepubliceerd: 8 augustus 2012 11:36
Update: 8 augustus 2012 12:30

'Flying Dutchman' Epke Zonderland had woensdag op de Olympische Spelen een wereldprimeur met maar liefst drie vluchtelementen op rij. Bekijk de beelden van zijn magische oefening.| Foto's ANP/ROBIN UTRECHT EPA/ANDREW GOMBERT

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • Bi-Bell: bellen met je bidon

  DeOndernemer

  Bi-Bell: bellen met je bidon
  Gisteren, 16:17
  Wielrenners hebben een hekel aan een bel op de fiets. Het is lelijk en niet aerodynamisch. Voormalig fietsenmaker Bill Rombouts uit Heerlen bedacht daarom de Bi-Bell; de bidon met een ingebouwde bel. Hij is maar liefst drie jaar bezig geweest met zijn idee en nu is hij dan eindelijk op de markt. 'Niet schreeuwen, maar bellen' is het motto. Kosten: 12,95 euro.

 • Maak van een klacht een kans

  DeOndernemer

  Maak van een klacht een kans
  Gisteren, 09:29
  Een klacht is altijd lastig. Lastig omdat de klant altijd van mening is dat hij gelijk heeft. Wat nu te doen? Gebruik onderstaande tips. Deze tips zorgen voor een effectieve afhandeling van de klacht. Handel je een klacht goed af dan heb je een tevreden klant.

 • Bedrijf lanceert oorlogsijs

  DeOndernemer

  Bedrijf lanceert oorlogsijs
  Gisteren, 11:40
  Iceason, een ijscofirma uit Shanghai, heeft een wel heel bijzondere ijsje ontwikkeld. Met een 3D-printer heeft het bedrijf een ijsje gemaakt van het hoofd van de Japanse oorlogscrimineel Hideki Tojo. Voor zo'n 4,50 euro kan je aan het hoofd van deze crimineel likken. Iceason hoopt zo'n 10.000 stuks te verkopen.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: fiba4102, 23 apr 2015 18:45

Reageer Door: aloeveraforevershop, 09 aug 2012 05:47
Wat een superfoto's van onze held!

Reageer Door: boschwalter, 08 aug 2012 15:49
Chapeau!!!! Epke!! Wereldtop!