#Turnen Cassina, Kovacs en Kolman

In beeld: Flying Dutchman Epke Zonderland

In beeld: Flying Dutchman Epke Zonderland

Door: De Ondernemer 
Gepubliceerd: 8 augustus 2012 11:36
Update: 8 augustus 2012 12:30

'Flying Dutchman' Epke Zonderland had woensdag op de Olympische Spelen een wereldprimeur met maar liefst drie vluchtelementen op rij. Bekijk de beelden van zijn magische oefening.| Foto's ANP/ROBIN UTRECHT EPA/ANDREW GOMBERT

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • Startup hekelt subsidie-oerwoud

  DeOndernemer.nl

  Startup hekelt subsidie-oerwoud
  Gisteren, 09:28
  Het in maart gelanceerde actieplan Ambitieus Ondernemerschap van het ministerie van Economische Zaken (EZ) zou een impuls moeten geven aan starters en ondernemers met groeiambitie. In totaal gaat het om dertig maatregelen waarin bestaande en nieuwe regelingen en initiatieven gecombineerd worden.

 • Heel Up: nog maar één paar pumps nodig

  DeOndernemer.nl

  Nog maar één paar pumps nodig
  Gisteren, 15:01
  "Waar vind je eigenlijk écht unieke schoenen? Op de catwalk komt er ieder seizoen het nodige voorbij, maar in de winkels valt het altijd tegen", zegt Dominique Michon, de ontwerpster van een accessoirelijn voor pumps, Heel Up. Met behulp van een crowdfundcampagne wil ze voet aan de grond krijgen in Tokio.

 • Welkom in het jaar van de geit!

  DeOndernemer

  Welkom in 't jaar van de geit!
  Gisteren, 09:53
  Het gat tussen wat je kan weten en wil weten wordt groter, dus leg je daar bij neer. Het is zo. Probeer niet alles te volgen. Neem de tijd. Haal adem! Ga bronnen checken als je wel iets meer wilt weten. Want in het jaar van de geit is historisch gezien de kans groter op stress en burn outs.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: aloeveraforevershop, 09 aug 2012 05:47
Wat een superfoto's van onze held!

Reageer Door: boschwalter, 08 aug 2012 15:49
Chapeau!!!! Epke!! Wereldtop!

 

Promotie