Kamp positief over economie op lange termijn

Gepubliceerd: 2 januari 2013 10:01

Het jaar 2013 wordt nog niet makkelijk, maar de Nederlandse economie heeft genoeg kracht om zich de komende jaren te herstellen. Dat beweert minister van Economische Zaken Henk Kamp woensdag in het Algemeen Dagblad.

,,Al met al ben ik optimistisch. Niet omdat 2013 al een goed jaar wordt, wel omdat vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd is. Het is waar dat we kampen met economische krimp, maar het is ook waar dat we de power hebben om dat weer in groei om te zetten'', zei Kamp in een interview.

,,ICT en internet zijn cruciaal voor de toekomstige groeikansen. Nederland heeft de beste breedbandnetwerken van de wereld en 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 wordt in hoog tempo gewerkt aan het updaten van mobiele netwerken, die dan ook tot de wereldtop gaan behoren'', stelt Kamp. ,,Maar het belangrijkste is dat onze ondernemers doorgaan met innoveren.''

Volgens de minister is de Nederlandse economie enorm competitief en is ons land bijzonder aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • 'Stuur economische vluchtelingen snel terug'

  ANP

  'Stuur vluchtelingen snel terug'
  22 uur geleden
  Vluchtelingen die om louter "economische redenen" naar Europa komen en niet voor asiel in aanmerking komen, moeten sneller worden uitgezet naar hun land van herkomst.

 • Aannemer inventariseert schade

  ANP

  Aannemer inventariseert schade
  Gisteren, 09:13
  De hoofdaannemer die verantwoordelijk is voor de verbouwing van de brug in Alphen aan den Rijn is dinsdagochtend begonnen met de inventarisatie van de schade.

 • Bouwbedrijf brug komt met verklaring

  ANP

  Bouwbedrijf komt met verklaring
  Gisteren, 09:51
  Bouwbedrijf Mourik dat verantwoordelijk is voor de bouw van de Julianabrug in Alphen aan den Rijn komt dinsdagmiddag met een verklaring over het ongeluk met een brugdeel.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: