#Klap

Rafael de nieuwe Regilio Tuur

Rafael de nieuwe Regilio Tuur

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:08
Update: 2 januari 2013 14:18

Of Rafael van der Vaart bekend komt te staan als de nieuwe Regilio Tuur moet de tijd uitwijzen. Maar: ,,Die klap blijft hem zijn leven lang achtervolgen. Rafael van der Vaart staat nu bekend als de man met de losse handjes, de voetballer die zijn vrouw heeft geslagen.'' Dat zegt Bart Maussen, communicatie- en imagostrateeg. In zijn klantenkring zitten vele bekende artiesten en industriëlen.

 Woensdagochtend werd bekend dat presentatrice en model Sylvie en voetballer Rafael van der Vaart gaan scheiden. Het stel trouwde in 2005. Een jaar later werd hun zoon geboren. Alle twee worden sprekend opgevoerd in de Duitse krant Bild. Rafael zegt in de tabloid dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen.

,,Ik kan Sylvie en Rafael aanraden om nu op de achtergrond te blijven en verder geen commentaar te geven. Een interview in Bild vind ik al niet zo chique, maar zij heeft natuurlijk een goede relatie met deze krant’’, zegt Maussen. ,,Als ze alle twee verstandig zijn, laten ze het bij dit interview en maken ze er geen gevecht via de media van.''

Boulevardkrant Bild kwam woensdagochtend met het nieuws over de scheiding. Vrijwel meteen namen andere media in Duitsland, Nederland,Spanje en Engeland het verhaal over.

Op 31 december twitterde Sylvie 's avonds nog een vrolijke oud en nieuwfoto van Rafael, zichzelf en haar vriendin Sabia Boulahrouz. Rafael zelf plaatste dinsdagavond laat een bericht op zijn Facebook waarin hij iedereen een gelukkig Nieuwjaar wenst: ,,Ik hoop dat jullie ook een hele leuke oudejaarsavond hebben gehad''.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • Koninklijke Woudenberg: Wij repareren Barcaccia gratis

  ANP

  Bedrijf repareert Barcaccia gratis
  Gisteren, 09:45
  Koninklijke Woudenberg biedt aan de beschadigde Barcaccia-fontein in Rome gratis te restaureren. Er is nog geen antwoord van de gemeente Rome op het aanbod. De beroemde Barcaccia-fontein van Bernini bij de Spaanse Trappen in Rome werd vorige week beschadigd door Feyenoord-hooligans.

 • Hooligan sloopt, Woudenberg repareert

  DeOndernemer

  Hooligan sloopt, bedrijf repareert
  Gisteren, 13:29
  Als positief gebaar naar de Romeinen biedt de Koninklijke Woudenberg aan om de vernielde Barcaccia-fontein in de Italiaanse hoofdstad gratis te repareren. Het restauratiebedrijf wil dat los zien van de vraag of de Feyenoord-hooligans financieel verantwoordelijk moeten worden gehouden voor de vernielingen.

 • Nieuwe V&D 'raar en bijna niet te verkopen'

  ANP

  'Raar en bijna niet te verkopen'
  Gisteren, 09:39
  De noodlijdende warenhuisketen V&D opent woensdag een nieuw filiaal in het Brabantse Uden. De winkel komt in het met gemeenschapsgeld betaalde complex De Promenade. CNV noemt het 'raar en bijna niet te verkopen aan de medewerkers.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie