#Klap

Rafael de nieuwe Regilio Tuur

Rafael de nieuwe Regilio Tuur

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:08
Update: 2 januari 2013 14:18

Of Rafael van der Vaart bekend komt te staan als de nieuwe Regilio Tuur moet de tijd uitwijzen. Maar: ,,Die klap blijft hem zijn leven lang achtervolgen. Rafael van der Vaart staat nu bekend als de man met de losse handjes, de voetballer die zijn vrouw heeft geslagen.'' Dat zegt Bart Maussen, communicatie- en imagostrateeg. In zijn klantenkring zitten vele bekende artiesten en industriëlen.

 Woensdagochtend werd bekend dat presentatrice en model Sylvie en voetballer Rafael van der Vaart gaan scheiden. Het stel trouwde in 2005. Een jaar later werd hun zoon geboren. Alle twee worden sprekend opgevoerd in de Duitse krant Bild. Rafael zegt in de tabloid dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen.

,,Ik kan Sylvie en Rafael aanraden om nu op de achtergrond te blijven en verder geen commentaar te geven. Een interview in Bild vind ik al niet zo chique, maar zij heeft natuurlijk een goede relatie met deze krant’’, zegt Maussen. ,,Als ze alle twee verstandig zijn, laten ze het bij dit interview en maken ze er geen gevecht via de media van.''

Boulevardkrant Bild kwam woensdagochtend met het nieuws over de scheiding. Vrijwel meteen namen andere media in Duitsland, Nederland,Spanje en Engeland het verhaal over.

Op 31 december twitterde Sylvie 's avonds nog een vrolijke oud en nieuwfoto van Rafael, zichzelf en haar vriendin Sabia Boulahrouz. Rafael zelf plaatste dinsdagavond laat een bericht op zijn Facebook waarin hij iedereen een gelukkig Nieuwjaar wenst: ,,Ik hoop dat jullie ook een hele leuke oudejaarsavond hebben gehad''.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • 'Dode bierfiets niet door trein geraakt'

  DeOndernemer

  Dode bierfiets niet door trein
  30 april 2015, 09:33
  De man die vorige week in Eindhoven om het leven kwam bij een ongeluk met een bierfiets, zat niet in zijn eentje op het voertuig op het moment van de aanrijding.

 • "Hoeveel kost * in (land x)"

  DeOndernemer

  "Hoeveel kost * in (land x)"
  30 april 2015, 15:28
  Ieder land heeft z'n eigen stereotype producten: Duitsers en bier, Belgen en friet. Maar dat is niet waar bewoners echt naar op zoek zijn. Geïntrigeerd door de resultaten van een simpele zoekformule "How much does * cost in [x country]" heeft fixr.com een overzicht gemaakt dat per land laat zien welke zoekterm het meest wordt gegoogled.

 • Efteling piekt dankzij Belgen en bedrijven

  ANP

  Efteling piekt dankzij bedrijven
  30 april 2015, 10:42
  Attractiepark de Efteling heeft in 2014 een recordaantal bezoekers getrokken. Met 4,4 miljoen mensen was het aanzienlijk drukker dan een jaar daarvoor, toen de teller op 4,15 miljoen bleef steken. Een deel van de groei komt uit de zakelijke markt.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie