ICS Cards

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Gepubliceerd: 9 april 2013 16:15
Update: 9 april 2013 16:35

Houders van Visa-creditcards wordt door fraudeurs 35 euro beloning in het vooruitzicht gesteld als ze meewerken aan een online enquête. Daarbij wordt gevraagd naam, cardnummer en veiligheidscode in te vullen.

ICS Cards in Diemen waarschuwt ontvangers niet in de valse e-mail te trappen. Vooral de beloning kan voor verwarring zorgen, aldus de creditcardorganisatie. De phishingaanval loopt samen met een recente actie van ICS, waarbij nieuwe klanten 30 euro premie wordt gegeven bij aanschaf van een creditcard.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • 11 hilarische Facebook-reacties van de Klantenservice

  DeOndernemer

  Hilarische reacties Klantenservice
  Gisteren, 11:19
  De Facebook-pagina's van bedrijven zijn tegenwoordig één grote klaagmuur voor huilebakkende klanten. Maar al te vaak zijn de klachten zó tenenkrommend dat je de neiging krijgt om ze van een gevatte doch keiharde reprimande te voorzien. Het razendpopulaire Facebook-account De Klantenservice doet dat, en wel op briljante wijze. Lach jezelf in een scheur met dit overzicht van de meest hilarische reacties van dit geweldige account.

 • Vermiste MH730 mogelijk gevonden

  DeOndernemer

  Ramptoestel mogelijk gevonden
  Gisteren, 10:11
  Op het eiland Reunion in de Indische Oceaan is een wrakstuk van een vliegtuig aangespoeld. Het zou gaan om de vleugel van een Boeing 777, mogelijk van de vermiste MH730. Het vliegtuig verdween in maart 2014 van de radar toen het van Kuala Lumpur naar Peking vloog. Het vliegtuig van Malaysia Airlines had destijds 239 inzittenden.

 • 'Energierekening paar tientjes omlaag'

  ANP

  'Energierekening paar tientjes omlaag'
  Gisteren, 09:37
  De energierekening gaat op korte termijn mogelijk omlaag met 60 tot 120 euro per jaar. De daling is bovendien blijvend, denken analisten van energiebedrijf.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: