ICS Cards

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Gepubliceerd: 9 april 2013 16:15
Update: 9 april 2013 16:35

Houders van Visa-creditcards wordt door fraudeurs 35 euro beloning in het vooruitzicht gesteld als ze meewerken aan een online enquête. Daarbij wordt gevraagd naam, cardnummer en veiligheidscode in te vullen.

ICS Cards in Diemen waarschuwt ontvangers niet in de valse e-mail te trappen. Vooral de beloning kan voor verwarring zorgen, aldus de creditcardorganisatie. De phishingaanval loopt samen met een recente actie van ICS, waarbij nieuwe klanten 30 euro premie wordt gegeven bij aanschaf van een creditcard.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • Tropisch heet op kantoor

  ANP

  Tropisch heet op kantoor
  Gisteren, 06:27
  De temperatuur loopt de komende dagen in Nederland op naar tropische temperaturen. MeteoGroup verwacht dat het vanaf woensdag minstens vier dagen boven de 30 graden zal worden.

 • Foodwatch: Overheid misleidt Nederlanders

  ANP

  Foodwatch: Overheid misleidt Nederlanders
  Gisteren, 08:59
  De Nederlandse overheid en Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking lichten Nederlanders stelselmatig verkeerd voor over de gevolgen van het omstreden vrijhandelsakkoord TTIP.

 • Digimoo Studios: 'Oscar' voor Nederlandse appbouwer

  DeOndernemer

  'Oscar' voor Nederlandse app
  Gisteren, 08:25
  De door de Leidse Digimoo Studios geproduceerde app voor kinderen Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat heeft in de Verenigde Staten de prestigieuze 'Tabby Award' gewonnen.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: