ICS Cards

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Phishingaanval: Creditcardfraudeurs 'trakteren' op 35 euro

Gepubliceerd: 9 april 2013 16:15
Update: 9 april 2013 16:35

Houders van Visa-creditcards wordt door fraudeurs 35 euro beloning in het vooruitzicht gesteld als ze meewerken aan een online enquête. Daarbij wordt gevraagd naam, cardnummer en veiligheidscode in te vullen.

ICS Cards in Diemen waarschuwt ontvangers niet in de valse e-mail te trappen. Vooral de beloning kan voor verwarring zorgen, aldus de creditcardorganisatie. De phishingaanval loopt samen met een recente actie van ICS, waarbij nieuwe klanten 30 euro premie wordt gegeven bij aanschaf van een creditcard.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • Schaamteloze passagiers online

  DeOndernemer

  Schaamteloze passagiers online
  13 uur geleden
  Zakenreisjes zijn meestal een plezierige bezigheid, maar asociale medereizigers kunnen de sfeer van de reis behoorlijk bederven. Passagiers die tijdens de vlucht hun nagels knippen of graag hun shirt uittrekken voor wat ventilatie. PassengerShaming.com nagelt deze reizigers genadeloos aan de schandpaal.

 • MKB lijdt onder verzuimregels

  DeOndernemer

  MKB lijdt onder verzuimregels
  15 uur geleden
  De regels voor de begeleiding van langdurig zieke werknemers zijn veel te ingewikkeld voor kleine werkgevers. Dat blijkt uit onderzoek van GfK onder ruim duizend kleine ondernemingen. Het gebrek aan kennis leidt tot boetes die kunnen oplopen tot een compleet jaarsalaris per zieke werknemer.

 • Flitsmarathon op autobahn

  ANP

  Flitsmarathon op autobahn
  15 uur geleden
  In Duitsland wordt vrijdag een 24-uurs-flitsmarathon op de wegen gehouden. Op 7500 punten in het land controleert de politie de snelheid van weggebruikers.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie