Amerika

Politicus schrijft ontslagbrief in Klingon

Politicus schrijft ontslagbrief in Klingon

Gepubliceerd: 3 januari 2014 16:09
Update: 3 januari 2014 16:10

De Amerikaanse politicus David Waddell was zijn baan beu en besloot een ontslagbrief te schrijven. Dat deed hij in Klingon, een taal uit de tv-serie Star Trek. Zijn baas was not amused.

 

Klingon is een fictieve taal die gesproken wordt door het eveneens fictieve en bovendien gelijknamige strijdersras uit de populaire televisieserie Star Trek.

De brief geschreven in Klingon was bedoeld als een grap, maar de burgemeester Alvarez van de stad Indian Trail in North Carolina had er weinig goeds over te zeggen. Alvarez noemde de brief onprofessioneel. Waddell stopt eind januari.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen deondernemer

 • Tropisch heet op kantoor

  ANP

  Tropisch heet op kantoor
  Gisteren, 06:27
  De temperatuur loopt de komende dagen in Nederland op naar tropische temperaturen. MeteoGroup verwacht dat het vanaf woensdag minstens vier dagen boven de 30 graden zal worden.

 • Foodwatch: Overheid misleidt Nederlanders

  ANP

  Foodwatch: Overheid misleidt Nederlanders
  Gisteren, 08:59
  De Nederlandse overheid en Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking lichten Nederlanders stelselmatig verkeerd voor over de gevolgen van het omstreden vrijhandelsakkoord TTIP.

 • ZZP'er investeert volop

  DeOndernemer

  ZZP'er investeert volop
  Gisteren, 09:39
  Ontwikkeling staat tegenwoordig hoog op de agenda van de ZZP'er. Zelfstandigen volgen seminars, cursussen en opleidingen om up tot date te blijven op hun vakgebied.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: