Amerika

Politicus schrijft ontslagbrief in Klingon

Politicus schrijft ontslagbrief in Klingon

Gepubliceerd: 3 januari 2014 16:09
Update: 3 januari 2014 16:10

De Amerikaanse politicus David Waddell was zijn baan beu en besloot een ontslagbrief te schrijven. Dat deed hij in Klingon, een taal uit de tv-serie Star Trek. Zijn baas was not amused.

 

Klingon is een fictieve taal die gesproken wordt door het eveneens fictieve en bovendien gelijknamige strijdersras uit de populaire televisieserie Star Trek.

De brief geschreven in Klingon was bedoeld als een grap, maar de burgemeester Alvarez van de stad Indian Trail in North Carolina had er weinig goeds over te zeggen. Alvarez noemde de brief onprofessioneel. Waddell stopt eind januari.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen deondernemer

 • Hoe de Belastingdienst je aangifte manipuleert

  DeOndernemer

  Fiscus manipuleert aangifte
  16 uur geleden
  De Belastingdienst heeft een speciaal team geformeerd dat als doel heeft de belastingbetaler te manipuleren bij de aangifte.

 • Overlast door kamperende truckers

  ANP

  Overlast door kamperende truckers
  18 uur geleden
  Parkeerplaatsen in Zeeland en Rijnmond staan in het weekend vol met Oost-Europese truckers die daar noodgedwongen overnachten.

 • Exota: Roemruchte frisdrank keert terug

  DeOndernemer

  Exota gaat weer bruisen
  14 uur geleden
  Het frisdrankmerk Exota, dat in de jaren '70 werd 'gesloopt' door de VARA, keert terug. Drie Brabantse ondernemers brengen de roemruchte priklimonade opnieuw op de markt.

Meer nieuws deondernemer

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie