Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen economie

 • We trekken er massaal op uit

  ANP

  We trekken er massaal op uit
  Gisteren, 14:50
  Zo'n 1,8 miljoen Nederlanders zullen dit jaar de meivakantie aangrijpen om er even tussenuit te gaan. Ruim de helft daarvan, circa 950.000, brengt deze vakantie in eigen land door.

 • Economisch herstel zet door

  ANP

  Economisch herstel zet door
  Gisteren, 10:21
  De economische groei in de eurozone is in april aangetrokken tot het hoogste niveau in bijna 3 jaar.

 • BV Nederland niet meer op roze wolk

  ANP

  Ondernemer van roze wolk af
  13 uur geleden
  Het enthousiasme van de BV Nederland over de economie is deze maand getemperd. Uit de vertrouwensindex van het CBS blijkt dat we niet meer op een roze wolk leven.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: