Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen economie

 • Wind veroorzaakt ravage op parkeerplaats Schiphol

  ANP

  Wind veroorzaakt ravage op parkeerplaats Schiphol
  Gisteren, 12:14
  Als gevolg van windhozen zijn bijna honderd geparkeerde auto's op Schiphol in de nacht van zondag op maandag beschadigd geraakt.

 • Lockheed wint grote defensiedeal

  ANP

  Lockheed wint grote defensiedeal
  Gisteren, 09:39
  Het Amerikaanse defensieconcern Lockheed Martin heeft een grote opdracht binnengesleept in Zuid-Korea. Het bedrijf gaat samen met Korea Aerospace Industries nieuwe gevechtsvliegtuigen ontwikkelen in een deal ter waarde van omgerekend 7,3 miljard euro.

 • Afzetprijzen industrie fors teruggelopen

  ANP

  Afzetprijzen industrie fors teruggelopen
  Gisteren, 10:10
  De afzetprijzen van de Nederlandse industrie zijn in de eerste maanden van 2015 fors teruggelopen vergeleken met een jaar eerder. In februari lagen de prijzen 8,8 procent onder het niveau van dezelfde maand vorig jaar.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie