Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen economie

 • We willen weer een flatscreen

  ANP

  We willen weer een flatscreen
  22 uur geleden
  De Nederlandse detailhandel heeft in februari iets meer (0,1 procent) omzet geboekt vergeleken met dezelfde maand een jaar eerder. "Mensen hielden jarenlang de hand op de knip, mogelijk doen ze nu eindelijk die oude tv weg en kopen een nieuwe flatscreen."

 • Coca-Cola ziet winst dalen

  ANP

  Coca-Cola ziet winst dalen
  16 uur geleden
  Frisdrankproducent Coca-Cola heeft in het afgelopen kwartaal een lagere winst en omzet behaald dan een jaar eerder.

 • AEX begint vrijwel vlak

  ANP

  AEX begint vrijwel vlak
  Gisteren, 09:13
  De Amsterdamse aandelenbeurs is dinsdag vrijwel vlak begonnen. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: