Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen economie

 • EU-landen gaan belastingdeals uitwisselen

  ANP

  EU-landen gaan belastingdeals uitwisselen
  14 uur geleden
  In de strijd tegen belastingontduiking en -ontwijking gaan de Europese landen hun belastingdeals met grote ondernemingen met elkaar uitwisselen. Daarover zijn de ministers van Financiƫn van de 28 EU-landen het dinsdag in Luxemburg eens geworden.

 • Acht miljoen VW-diesels met sjoemelsoftware

  ANP

  8 mln VW's met sjoemelsoftware
  19 uur geleden
  Er zijn in de Europese Unie ongeveer 8 miljoen dieselwagens van Volkswagen met software waarmee kan worden gesjoemeld met de uitstootwaarden. Dat liet de grootste autofabrikant van Europa maandag weten.

 • Shell beschermt dividend met hand en tand

  ANP

  Shell beschermt dividend met hand en tand
  19 uur geleden
  Shell doet er alles aan om de uitkering van dividend en het opkopen van eigen aandelen veilig te stellen. Dat zei bestuursvoorzitter Ben van Beurden van het olieconcern in een dinsdag gepubliceerd interview met The Wall Street Journal.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: