Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen economie

 • Beurzen opnieuw omlaag

  ANP

  Beurzen opnieuw omlaag
  Gisteren, 10:00
  De Europese effectenmarkten gingen dinsdagochtend opnieuw omlaag. Beleggers namen geen risico’s meer in afwachting van de uitkomsten van de tweedaagse beleidsvergadering van de Federal Reserve, die dinsdag begint.

 • Nederland spuit Roemenië op

  ANP

  Nederland spuit Roemenië op
  Gisteren, 11:15
  Het Nederlandse baggerbedrijf Van Oord gaat de afgekalfde Roemeense stranden opspuiten. Met de opdracht is een bedrag van enkele tientallen miljoenen euro's gemoeid, zei een woordvoerder van het bedrijf dinsdag.

 • Delta Lloyd kaapt topman weg

  ANP

  Delta Lloyd kaapt topman weg
  Gisteren, 10:07
  Delta Lloyd heeft Hans van der Noordaa voorgedragen om per 1 januari 2015 aan de slag te gaan als bestuursvoorzitter.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie