Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Nieuwe winkels stuwen verkoop H&M

Gepubliceerd: 15 januari 2013 09:15
Update: 15 januari 2013 09:18

De Zweedse kledingretailer Hennes & Mauritz (H&M) heeft de verkopen in de belangrijke decembermaand met 8 procent zien stijgen vergeleken met een jaar eerder. Dat was te danken aan de uitbreiding van het winkelbestand. De omzet van winkels die minstens een jaar open zijn, daalde met 2 procent.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend. Beide cijfers zijn beter dan analisten hadden voorspeld. Het lagere aantal koopdagen in de maand drukte volgens H&M de verkopen met 3 procentpunt.

H&M had in december in totaal 2809 winkels. Dat waren er een jaar eerder nog 2490.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen economie

 • Grieken gaan niet betalen

  ANP

  Grieken gaan niet betalen
  19 uur geleden
  Griekenland kan volgende maand niet aan zijn verplichtingen ten opzichte van het Internationaal Monetair Fonds voldoen, omdat het land daarvoor niet genoeg geld heeft.

 • Nederland beste jongetje EU-klas

  ANP

  Nederland beste jongetje EU-klas
  19 uur geleden
  Nederland heeft vooralsnog als enige zijn Europese naheffing al betaald. Dat meldt De Telegraaf. Bulgarije, Frankrijk, Italië, Cyprus, Malta, Slovenië en het Verenigd Koninkrijk moeten allemaal ook nog geld terugbetalen aan de Europese Commissie.

 • Griekenland dringt begrotingstekort terug

  ANP

  Griekenland dringt begrotingstekort terug
  13 uur geleden
  De Griekse overheid heeft zijn begrotingstekort in de eerste vier maanden van dit jaar fors teruggedrongen ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die het ministerie van Financiën maandag naar buiten bracht.

Meer nieuws economie

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie