Getting it done in Afrika

Getting it done in Afrika

DeOndernemer - Bedrijven die in Sub-Sahara Afrika zaken willen doen, kunnen bij AfricanWise aankloppen. Het bedrijf helpt bij marktontwikkeling, levert kennis en arbeid binnen Afrikaanse landen en regelt financiering. Zo door de jaren heen is AfricanWise vele Afrikaanse lessen wijzer geworden. Klik hier om op dit bericht te reageren

Inbrekers frustreren MKB

Inbrekers frustreren MKB

Kennis - 41procent van de MKB'ers heeft last van ongewenste bezoekers in en om het pand. Hierbij gaat het vooral om insluipers en inbrekers. Deze bedrijven maken dan ook vaker incidenten als intimidatie, agressie en bedreiging mee. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

Hoogopgeleide heeft weekendstress

Hoogopgeleide gebukt onder weekendstress

Kennis - Het mag zo zijn dat veel werkenden uitkijken naar het weekend, toch ervaren hoogopgeleiden in het weekend meer stress dan tijdens de werkweek. Veel van hen lijden aan een 'zondagsneurose'. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 


In vergadering not done

Smartphone tijdens vergadering not done

DeOndernemer

Tijdens een vergadering je smartphone gebruiken is not done. 80 procent van de Nederlanders vindt dat volstrekt onacceptabel. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

Zo kill je ideekapers

Zo kill je ideekapers

DeOndernemer.nl

Als ondernemer wil je natuurlijk voorkomen dat anderen gratis op jouw goede idee kunnen meeliften. Daarom is het belangrijk je intellectueel eigendom te beschermen, ook als MKB’er. Klik hier om op dit bericht te reageren

 
 

Samen adverteren boost resultaat

Samen adverteren boost resultaat

Grote bedrijven slaan regelmatig met veel succes de handen ineen. Philips en Douwe Egberts slaagden er bijvoorbeeld samen in met Senseo een nieuwe koffiemarkt aan te boren. Van deze uitgekiende methode kunnen ook MKB’ers gebruik maken. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 

Zo zit het met vakantiedagen

Vervallen en afschrijven van vakantiedagen

Het is belangrijk om als je werknemer vakantiedagen opneemt, eerst de wettelijke vakantiedagen op te nemen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 

Haal winst uit herfstakkoord

Begrotingsakkoord: de hoofdpunten voor ondernemers

Het nieuwe begrotingsakkoord van VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP is voor ondernemers overwegend gunstiger dan het akkoord dat er lag. De voordelen op een rij. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 

Boetes bij oplaadpalen

Boetes bij publieke oplaadpalen

DeOndernemer

Zakelijke rijders met een elektrische auto, lopen al snel tegen het probleem aan dat er nog niet zoveel oplaadstations zijn. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 

Sluiten zonder opvolging

Sluiten zonder opvolging

DeOndernemer

Ondernemers ondervinden nogal wat knelpunten bij bedrijfsopvolging. Jaarlijks leiden mislukte bedrijfsoverdrachten tot een verlies van naar schatting 50.000 tot 55.000 banen. 25 procent sluit zonder opvolging. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur