MKB'er kiest voor broodje

Hardwerkende MKB'er kiest voor broodje

Kennis - In het MKB wordt dit jaar meer en langer overgewerkt door ondernemers. Daarbij wordt vaak een maaltijd genuttigd op kantoor. De pizza is populair, net als patat maar toch kiest het overgrote deel (30%) voor broodjes. Klik hier om op dit bericht te reageren

De populairste werkgever:

Populairste werkgever voor hogeropgeleiden is... KLM!

DeOndernemer - KLM, Shell en Philips zijn de populairste werkgevers onder hoogopgeleiden in 2015. KLM is voor het eerst de meest favoriete werkgever van Nederland. Klik hier om op dit bericht te reageren

Top vijf veranderende vakgebieden

Top vijf veranderende vakgebieden

Kennis - Het ontstaan van nieuwe banen en het verdwijnen van ambachten door innovatie en nieuwe technologieën is van alle tijden. De melkboer raakte na jaren van trouwe dienst zijn baan kwijt door de opkomst van supermarkten. De trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt onderbouwd met online data. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (5)

 


In vergadering not done

Smartphone tijdens vergadering not done

DeOndernemer

Tijdens een vergadering je smartphone gebruiken is not done. 80 procent van de Nederlanders vindt dat volstrekt onacceptabel. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (7)

 

Zo kill je ideekapers

Zo kill je ideekapers

DeOndernemer.nl

Als ondernemer wil je natuurlijk voorkomen dat anderen gratis op jouw goede idee kunnen meeliften. Daarom is het belangrijk je intellectueel eigendom te beschermen, ook als MKB’er. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 
 

Samen adverteren boost resultaat

Samen adverteren boost resultaat

Grote bedrijven slaan regelmatig met veel succes de handen ineen. Philips en Douwe Egberts slaagden er bijvoorbeeld samen in met Senseo een nieuwe koffiemarkt aan te boren. Van deze uitgekiende methode kunnen ook MKB’ers gebruik maken. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 

Zo zit het met vakantiedagen

Vervallen en afschrijven van vakantiedagen

Het is belangrijk om als je werknemer vakantiedagen opneemt, eerst de wettelijke vakantiedagen op te nemen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

Haal winst uit herfstakkoord

Begrotingsakkoord: de hoofdpunten voor ondernemers

Het nieuwe begrotingsakkoord van VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP is voor ondernemers overwegend gunstiger dan het akkoord dat er lag. De voordelen op een rij. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 

Boetes bij oplaadpalen

Boetes bij publieke oplaadpalen

DeOndernemer

Zakelijke rijders met een elektrische auto, lopen al snel tegen het probleem aan dat er nog niet zoveel oplaadstations zijn. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Sluiten zonder opvolging

Sluiten zonder opvolging

DeOndernemer

Ondernemers ondervinden nogal wat knelpunten bij bedrijfsopvolging. Jaarlijks leiden mislukte bedrijfsoverdrachten tot een verlies van naar schatting 50.000 tot 55.000 banen. 25 procent sluit zonder opvolging. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur