Vaker op vakantie met deze banen

Banen met de meeste vakantiedagen

Kennis - Het is zomer! En aangezien het Nederlandse weer niet echt zomers genoemd kan worden, vlucht het merendeel van de werknemers naar een zonnig oord. Gemiddeld knijpt een werknemer er 26,7 vakantiedagen per jaar tussenuit. Vind je dat aantal wat minnetjes? Er zijn sectoren waar je 50 dagen per jaar kan genieten van een deugddoende vakantie. Klik hier om op dit bericht te reageren

ZZP'er werkt zonder vangnet

ZZP'er werkt zonder vangnet

Kennis - De kleine zelfstandige mag dan wel hoog opgeleid zijn, maar lijkt nog steeds niet de reserves op te bouwen voor een fatsoenlijk vangnet. Ruim de helft van de ZZP'ers heeft niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid. Een klein deel valt terug op het inkomen van de partner, slechts een kwart heeft de risico's goed afgedekt met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

MKB onzeker over marketingbudget

MKB onzeker over marketingbudget

Kennis - Ruim de helft van de MKB'ers weet niet of ze hun marketinggeld wel juist besteden en 20 procent vindt dat ze meer aan marketing moeten doen. Dit blijkt uit cijfers van ReachLocal, expert op het gebied van online marketing voor het midden- en kleinbedrijf. ReachLocal deed onderzoek naar hoe bedrijven uit het MKB gebruikmaken van marketing. Klik hier om op dit bericht te reageren

 


In vergadering not done

Smartphone tijdens vergadering not done

DeOndernemer

Tijdens een vergadering je smartphone gebruiken is not done. 80 procent van de Nederlanders vindt dat volstrekt onacceptabel. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (16)

 

Zo kill je ideekapers

Zo kill je ideekapers

DeOndernemer.nl

Als ondernemer wil je natuurlijk voorkomen dat anderen gratis op jouw goede idee kunnen meeliften. Daarom is het belangrijk je intellectueel eigendom te beschermen, ook als MKB’er. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (5)

 
 

Samen adverteren boost resultaat

Samen adverteren boost resultaat

Grote bedrijven slaan regelmatig met veel succes de handen ineen. Philips en Douwe Egberts slaagden er bijvoorbeeld samen in met Senseo een nieuwe koffiemarkt aan te boren. Van deze uitgekiende methode kunnen ook MKB’ers gebruik maken. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (9)

 

Zo zit het met vakantiedagen

Vervallen en afschrijven van vakantiedagen

Het is belangrijk om als je werknemer vakantiedagen opneemt, eerst de wettelijke vakantiedagen op te nemen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (10)

 

Haal winst uit herfstakkoord

Begrotingsakkoord: de hoofdpunten voor ondernemers

Het nieuwe begrotingsakkoord van VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP is voor ondernemers overwegend gunstiger dan het akkoord dat er lag. De voordelen op een rij. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (10)

 

Boetes bij oplaadpalen

Boetes bij publieke oplaadpalen

DeOndernemer

Zakelijke rijders met een elektrische auto, lopen al snel tegen het probleem aan dat er nog niet zoveel oplaadstations zijn. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (5)

 

Sluiten zonder opvolging

Sluiten zonder opvolging

DeOndernemer

Ondernemers ondervinden nogal wat knelpunten bij bedrijfsopvolging. Jaarlijks leiden mislukte bedrijfsoverdrachten tot een verlies van naar schatting 50.000 tot 55.000 banen. 25 procent sluit zonder opvolging. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (6)

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur