Maak het uit met je smartphone

Maak het uit met je smartphone

DeOndernemer - We zijn allemaal afhankelijk gewor­den van de smartphone. Het lijkt wel een verlengstuk van onze arm. Hier volgt een aantal tips om het uit te maken met je smart­phone zonder je vriendschap te verliezen. Klik hier om op dit bericht te reageren

7 stappen naar meer omzet

7 stappen naar meer omzet

Kennis - Geen enkele ondernemer wordt geboren met alle vaardigheden die nodig zijn om een bedrijf financieel succesvol te leiden. Salestrainer Jochum Jarigsma licht voor De Ondernemer toe welke lessen ondernemers kunnen leren uit zijn businessroman ‘De Nieuwe Weg’. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

De levensduur van startups

De levensduur van Nederlandse startups

Kennis - Meer dan de helft van de Nederlandse start-ups is na vijf jaar nog steeds actief. Daarmee doet Nederland het relatief goed ten opzichte van andere Europese landen: alleen Oostenrijk, België en Zweden kennen een hoger overlevingspercentage. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 


Liever outtasking dan outsourcing

Liever outtasking dan outsourcing

DeOndernemer

Bedrijven in Nederland kiezen liever voor een cloudleverancier met een specialisme dan voor een one-stop-shop-dienstverlener. Voor slechts zes procent van de respondenten is het feit dat een partij voor de gehele oplossing generalist is, een belangrijke overweging. Waar letten bedrijven op bij hun keuze? Beweegredenen op een rij. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (9)

 

Wel/geen collectief ZZP-pensioen?

Is collectief ZZP-pensioen interessant?

DeOndernemer

Veel ZZP’ers moeten rekening houden met financieel barre tijden als ze niks regelen voor hun pensioen. Ze zullen in de toekomst genoegen moeten nemen met een AOW. Gelukkig zijn er sinds enige tijd verschillende pensioenproducten voor ZZP’ers op de markt. Hoe interessant zijn deze? Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (8)

 

Zo verkoop je meer online

Zo verkoop je meer online

BC.nl

Online je product verkopen is nog niet zo gemakkelijk als sommigen denken. Ongeveer de helft van de ondernemers die een webshop beginnen, houdt het na een jaar of twee voor gezien. Waar dat precies aan ligt, is de vraag. Stap 1 is in ieder geval te zorgen voor een goede website. Dit vergroot je kans op online verkopen fors. In dit artikel vijf stappen om je website te verbeteren. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

Zo versla je je concurrent

Zes tips om de concurrentie voor te blijven

DeOndernemer

Het is als ondernemer niet altijd even makkelijk om aan te haken bij de continu veranderende wereld. Technologische mogelijkheden en mondialisering hebben het tempo waarin ontwikkelingen plaatsvinden drastisch versneld en bestaande bedrijfsmodellen ontwricht. Zes tips waar u zich als ondernemer op moet focussen om deze veranderingen naar uw hand te zetten. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 

Zitten is het nieuwe roken

Zitten is het nieuwe roken

DeOndernemer

Bij het grote publiek staat nog onvoldoende op het netvlies dat langdurig achtereen zitten eveneens gezondheidsrisico's kent. Het Sociaal en Cultureel Planbureau deed onlangs de zorgwekkende uitspraak dat Nederlanders met een gemiddelde van 6,8 zituren per dag het hoogst scoren van alle Europeanen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 

Welk type boekhouder ben jij?

Welk type boekhouder ben jij?

DeOndernemer

De boekhouding. Gaap! Of: stress! Uit onderzoek van de MKB Cloud Barometer blijkt dat de administratie voor veel ondernemers een beproeving is: het inboeken, de BTW-aangifte, de belasting en alle regeltjes. Lees hier welke drie typen ondernemers en hun administratie er zijn. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

De organisatie van de toekomst

De organisatie van de toekomst

DeOndernemer

Intern personeel en vaste medewerkers worden vaak de 'vaste kern' genoemd. Vaak hebben ze vaste functies, verantwoordelijkheden, werkplekken en werktijden. Deze vaste kern moet een stuk flexibeler worden. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 

Checklist: is jouw website te oud?

Checklist: is jouw website te oud?

DeOndernemer

Ontwikkelingen op internet gaan razendsnel. Een opknapbeurt van je website is op een gegeven moment onvermijdelijk. Zeker als op jouw site nog deze 7 bijna antieke kenmerken te vinden zijn. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (4)

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur