Nieuwsoverzicht regionieuws

 • Select regio:
deOndernemer.nl regionieuws in samenwerking met:

vorige Vorige

 
Wilde katten in Limburg

ANP

Wilde katten in Limburg

Gisteren, 09:57
Wandelaars in de bossen in Zuid-Limburg moeten attent zijn op wilde katten. De organisatie ARK Natuurontwikkeling, die sinds 2014 onderzoek doet naar wilde katten, adviseert mensen om een kat niet zomaar mee naar huis te nemen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 
Roodharigen kleuren Breda

ANP

Roodharigen kleuren Breda

Gisteren, 09:52
Roodharigen van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekeinde in Breda. In de Brabantse stad worden van vrijdag tot en met zondag de Redhead Days gehouden. Het is de tiende editie van het evenement voor mensen met rood haar. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 
'Ambtenaren zijn idioot'

DeOndernemer

'Ambtenaren zijn idioot'

3 september 2015, 11:15
Vanaf vandaag rijden er treinen, trams en moving billboards door steden als Den Haag, Zoetermeer en Amsterdam met de slogans 'Ambtenaren zijn idioot' en 'Ambtenaren zijn beter in bet'. De campagne is gericht op ambtenaren omdat ze precies zijn in het afbetalen van leningen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 
Doorbraak in koffermoord

ANP

Doorbraak in koffermoord

2 september 2015, 15:45
De politie heeft een 53-jarige man uit Aken opgepakt in verband met de zogenoemde koffermoord. Het slachtoffer blijkt zijn echtgenote te zijn, meldt de politie. De actie werd in samenwerking met de Duitse politie gedaan. De dode vrouw werd vrijdag in een koffer uit de Maas in Maastricht gehaald. Ze bleek te zijn omgekomen door een misdrijf. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 
Ondernemer vrijuit in smokkelaffaire

DeOndernemer

Ondernemer vrijuit in smokkelaffaire

2 september 2015, 14:26
Een ondernemer uit Ossendrecht is vrijgesproken in een drugssmokkelzaak waarbij hij via zijn voormalige zakenrelatie betrokken was geraakt. Volgens de rechtbank in Den Bosch is er geen direct bewijs die ondernemer K. aan de ten laste gelegde delicten linkt. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 
Hoortoestellen Tonen verovert buitenland

ANP

Start-up hoortoestellen naar buitenland

2 september 2015, 09:59
Het gaat goed met Tonen Audiologische Techniek uit Eindhoven. Het is dan ook niet voor niets dat de diensten van Tonen worden uitgebreid naar het buitenland. De waardering van consumenten is dusdanig hoog dat Tonen dit jaar van start zal gaan in zowel België als Spanje. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 
Laatste Gelderse otter is dood

ANP

Laatste Gelderse otter is dood

2 september 2015, 09:00
Er leven waarschijnlijk geen otters meer in Gelderland. Het laatste exemplaar is vorige week doodgereden op de A12 tussen Duiven en Zevenaar, meldt De Gelderlander op basis van het Niewold Wildlife Infocentre in Doesburg. Klik hier om op dit bericht te reageren

 
Buschauffeur ramt kantoor

ANP

Buschauffeur ramt kantoor

1 september 2015, 11:31
Bij het Zuidplein in Rotterdam zijn dinsdag twaalf mensen gewond geraakt toen een bus van openbaarvervoerbedrijf RET tegen de gevel van een verzekeringskantoor reed. De vrouwelijke buschauffeur was waarschijnlijk onwel geraakt. Klik hier om op dit bericht te reageren

 
Friese domeinnamen voor het eerst onder de hamer

DeOndernemer

Doutzen.frl onder de hamer

1 september 2015, 10:43
Ondernemers die op zoek zijn naar een bijzondere of waardevolle domeinnaam kunnen deze week terecht bij online veilinghuis Catawiki. Daar worden op dit moment namelijk de allereerste premium .frl domeinnamen geveild. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Files door spoedreparatie

1 september 2015, 08:04
Een spoedreparatie op de A12 (Utrecht-Arnhem) heeft dinsdagochtend bij Wageningen gezorgd voor vertraging. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Meest gelezen regionieuws

 • 'Ambtenaren zijn idioot'

  DeOndernemer

  'Ambtenaren zijn idioot'
  3 september 2015, 11:15
  Vanaf vandaag rijden er treinen, trams en moving billboards door steden als Den Haag, Zoetermeer en Amsterdam met de slogans 'Ambtenaren zijn idioot' en 'Ambtenaren zijn beter in bet'. De campagne is gericht op ambtenaren omdat ze precies zijn in het afbetalen van leningen.

 • Wilde katten in Limburg

  ANP

  Wilde katten in Limburg
  Gisteren, 09:57
  Wandelaars in de bossen in Zuid-Limburg moeten attent zijn op wilde katten. De organisatie ARK Natuurontwikkeling, die sinds 2014 onderzoek doet naar wilde katten, adviseert mensen om een kat niet zomaar mee naar huis te nemen.

 • Roodharigen kleuren Breda

  ANP

  Roodharigen kleuren Breda
  Gisteren, 09:52
  Roodharigen van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekeinde in Breda. In de Brabantse stad worden van vrijdag tot en met zondag de Redhead Days gehouden. Het is de tiende editie van het evenement voor mensen met rood haar.

Overig resultaat

 

Vorige