Kamp positief over economie op lange termijn

Gepubliceerd: 2 januari 2013 08:38

Het jaar 2013 wordt nog niet makkelijk, maar de Nederlandse economie heeft genoeg kracht om zich de komende jaren te herstellen. Dat beweert minister van Economische Zaken Henk Kamp woensdag in het Algemeen Dagblad.

"Al met al ben ik optimistisch. Niet omdat 2013 al een goed jaar wordt, wel omdat vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd is. Het is waar dat we kampen met economische krimp, maar het is ook waar dat we de power hebben om dat weer in groei om te zetten", zei Kamp in een interview.

ICT en internet

"ICT en internet zijn cruciaal voor de toekomstige groeikansen. Nederland heeft de beste breedbandnetwerken van de wereld en 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 wordt in hoog tempo gewerkt aan het updaten van mobiele netwerken, die dan ook tot de wereldtop gaan behoren", stelt Kamp. "Maar het belangrijkste is dat onze ondernemers doorgaan met innoveren."

Volgens de minister is de Nederlandse economie enorm competitief en is ons land bijzonder aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Gemeente blundert met privégegevens burgers

  DeOndernemer

  Gemeente blundert met privégegevens
  9 uur geleden
  De gemeente Hellendoorn heeft privégegevens van de bewoners van een bungalowpark online gezet. De gegevens stonden in een document waar per huisje de situatie van de bewoners werd besproken

 • Monstertruckdrama kost burgemeester de kop

  ANP

  'Ongeïnteresseerde' burgemeester
  10 uur geleden
  Het fatale ongeluk met een monstertruck op 28 september 2014 in Haaksbergen heeft burgemeester Hans Gerritsen (PvdA) van die gemeente woensdagavond de kop gekost. De Onderzoeksraad voor Veiligheid uitte de raad scherpe kritiek op de evenementenorganisatie.

 • Begraafplaats in geluidswal

  DeOndernemer

  Begraafplaats in geluidswal
  9 uur geleden
  De Amsterdamse begraafplaats Buitenveldert wil in een geluidswal langs de A10 tientallen graven plaatsen. De bouw van de nieuwe geluidswal, die langs de begraafplaats loopt, begint in 2016.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: