Kamp positief over economie op lange termijn

Gepubliceerd: 2 januari 2013 08:38

Het jaar 2013 wordt nog niet makkelijk, maar de Nederlandse economie heeft genoeg kracht om zich de komende jaren te herstellen. Dat beweert minister van Economische Zaken Henk Kamp woensdag in het Algemeen Dagblad.

"Al met al ben ik optimistisch. Niet omdat 2013 al een goed jaar wordt, wel omdat vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd is. Het is waar dat we kampen met economische krimp, maar het is ook waar dat we de power hebben om dat weer in groei om te zetten", zei Kamp in een interview.

ICT en internet

"ICT en internet zijn cruciaal voor de toekomstige groeikansen. Nederland heeft de beste breedbandnetwerken van de wereld en 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 wordt in hoog tempo gewerkt aan het updaten van mobiele netwerken, die dan ook tot de wereldtop gaan behoren", stelt Kamp. "Maar het belangrijkste is dat onze ondernemers doorgaan met innoveren."

Volgens de minister is de Nederlandse economie enorm competitief en is ons land bijzonder aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Reclamebureau legt treinverkeer plat

  ANP

  Reclamebureau legt treinverkeer plat
  Gisteren, 15:52
  Een reclamebureau is opdrachtgever geweest van de man die woensdagochtend een vuilniszak met daarin een camera ophing in station Leiden Centraal. Door deze actie werd het station ontruimd en lag het treinverkeer bij Leiden urenlang stil.

 • Gemeente gijzelt ondernemer

  ANP

  Gemeente gijzelt ondernemer
  Gisteren, 11:09
  Dordrecht heeft een inwoner laten vastzetten in een huis van bewaring. De man valt de gemeente opnieuw lastig met brieven, nadat de rechtbank vorig jaar een briefverbod had ingesteld. De ondernemer bestookt de gemeente al jaren met een niet-aflatende stroom brieven en e-mails.

 • CATO Engineering: startup haalt CO2 uit rook

  DeOndernemer

  Startup haalt CO2 uit rook
  Gisteren, 09:52
  De Arnhemse startup CATO Engineering heeft een kooldioxide (CO2) terugwinninginstallatie ontwikkeld. Met deze installatie wordt voorkomen dat broeikasgassen in de atmosfeer terecht komen. In plaats daarvan worden deze gassen hergebruikt.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie