Kamp positief over economie op lange termijn

Gepubliceerd: 2 januari 2013 08:38

Het jaar 2013 wordt nog niet makkelijk, maar de Nederlandse economie heeft genoeg kracht om zich de komende jaren te herstellen. Dat beweert minister van Economische Zaken Henk Kamp woensdag in het Algemeen Dagblad.

"Al met al ben ik optimistisch. Niet omdat 2013 al een goed jaar wordt, wel omdat vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd is. Het is waar dat we kampen met economische krimp, maar het is ook waar dat we de power hebben om dat weer in groei om te zetten", zei Kamp in een interview.

ICT en internet

"ICT en internet zijn cruciaal voor de toekomstige groeikansen. Nederland heeft de beste breedbandnetwerken van de wereld en 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 wordt in hoog tempo gewerkt aan het updaten van mobiele netwerken, die dan ook tot de wereldtop gaan behoren", stelt Kamp. "Maar het belangrijkste is dat onze ondernemers doorgaan met innoveren."

Volgens de minister is de Nederlandse economie enorm competitief en is ons land bijzonder aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen regionieuws

 • Westerscheldetunnel dicht

  ANP

  Westerscheldetunnel dicht
  Gisteren, 09:00
  De Westerscheldetunnel is woensdagochtend dicht in de richting van België naar Nederland, bij Borssele. Dat meldt de ANWB.

 • Failliete boedel OAD wordt geveild

  Failliete boedel OAD wordt geveild
  Gisteren, 10:22
  De failliete boedel van OAD gaat binnenkort onder de hamer. Onder de te veilen goederen bevinden zich onder andere een originele T-Ford uit 1924, een touringcar uit 1953 en en gesigneerde voetbalshirts. Dat meldt De Stentor.

 • Zwolle krijgt het jongste college ooit

  College Zwolle
  Gisteren, 09:41
  De namen van de vijf wethouders die Zwolle de komende vier jaar moeten besturen zijn bekend. Met de kandidatuur van Ed Anker als tweede wethouder voor de ChristenUnie hebben de poppetjes in principe een gezicht.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: