WestlandUtrecht Bank wint Gouden Spaarvarken 2012

Door: DeOndernemer 
Gepubliceerd: 2 januari 2013 11:34
Update: 2 januari 2013 11:45

Het Gouden Spaarvarken, de prijs voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden, is over 2012 gewonnen door WestlandUtrecht Bank met de ‘SpaarOnline Rekening’. Vergelijkingssite Spaarinformatie die de prijs voor de vierde keer uitreikt, houdt voor spaarrekeningen het hele jaar dagelijks alle spaarrentes op de Nederlandse spaarmarkt bij. Over heel 2012 heeft de ‘SpaarOnline Rekening’ van WestlandUtrecht Bank een effectieve rente opgeleverd van 2,73% het hoogste gemiddelde rendement van alle spaarrekeningen.

De tweede en derde plaats wordt ingenomen door de ‘Spaarrekening’ van MoneYou en de ‘RentePlus Rekening’ van Centraal Beheer beide met een rente van 2,70%. Wederom bleven dit jaar de grootbanken zoals ABN AMRO, Rabobank en ING achter. Bij hen lag de gemiddelde rente van een spaarrekening zonder voorwaarden in 2012 ruim 0,80% lager rond de 1,9%.

MoneYou, in 2009 & 2010 winnaar van het Gouden Spaarvarken en in 2011 een vierde plek scoort met een tweede plek in 2012 wederom hoog. Over de afgelopen vier jaar bood MoneYou met een gemiddelde van 2,86% de hoogste spaarrente. Spaarrekeningen bij andere banken gaven gedurende deze vier jaar een lagere rente.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Op sterfbed opnieuw bestolen

  ANP

  Op sterfbed opnieuw bestolen
  Gisteren, 09:58
  De hoogbejaarde vrouw die in 2011 in het nieuws kwam toen met een verborgen camera was gefilmd hoe ze herhaaldelijk door verzorgend personeel werd beroofd in een verpleegtehuis, is op haar sterfbed opnieuw bestolen.

 • Metaalbedrijf Straalcon in lichterlaaie

  ANP

  Metaalbedrijf Straalcon in lichterlaaie
  Gisteren, 12:13
  In het metaalverwerkingsbedrijf Straalcon aan de Opperstok in Streefkerk (gemeente Molenwaard) is dinsdag een grote brand uitgebroken, meldt de politie.

 • Shoppende schooldirecteur ontslagen

  ANP

  Shoppende schooldirecteur ontslagen
  Gisteren, 15:33
  De directeur van een scholenstichting in Zundert (Noord-Brabant) wordt ontslagen omdat hij met de bankpas van de stichting ging winkelen bij supermarkten, tuincentra, en juweliers. De kantonrechter in Breda heeft dat dinsdag bepaald.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie