WestlandUtrecht Bank wint Gouden Spaarvarken 2012

Door: DeOndernemer 
Gepubliceerd: 2 januari 2013 11:34
Update: 2 januari 2013 11:45

Het Gouden Spaarvarken, de prijs voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden, is over 2012 gewonnen door WestlandUtrecht Bank met de ‘SpaarOnline Rekening’. Vergelijkingssite Spaarinformatie die de prijs voor de vierde keer uitreikt, houdt voor spaarrekeningen het hele jaar dagelijks alle spaarrentes op de Nederlandse spaarmarkt bij. Over heel 2012 heeft de ‘SpaarOnline Rekening’ van WestlandUtrecht Bank een effectieve rente opgeleverd van 2,73% het hoogste gemiddelde rendement van alle spaarrekeningen.

De tweede en derde plaats wordt ingenomen door de ‘Spaarrekening’ van MoneYou en de ‘RentePlus Rekening’ van Centraal Beheer beide met een rente van 2,70%. Wederom bleven dit jaar de grootbanken zoals ABN AMRO, Rabobank en ING achter. Bij hen lag de gemiddelde rente van een spaarrekening zonder voorwaarden in 2012 ruim 0,80% lager rond de 1,9%.

MoneYou, in 2009 & 2010 winnaar van het Gouden Spaarvarken en in 2011 een vierde plek scoort met een tweede plek in 2012 wederom hoog. Over de afgelopen vier jaar bood MoneYou met een gemiddelde van 2,86% de hoogste spaarrente. Spaarrekeningen bij andere banken gaven gedurende deze vier jaar een lagere rente.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Caffé Zarazzo: Beste koffiemaker 2015

  DeOndernemer

  De beste koffiemaker van Nederland
  Gisteren, 10:53
  Caffè Zarazzo is uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 van de Koffiebranche door het Nationale Business Succes Award Instituut. Met een "zeer sterke positionering en onderscheidend concept" heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een in smaak en service toonaangevende onderneming.

 • Naaktloper opgepakt in hartje centrum

  ANP

  Naaktloper opgepakt in hartje centrum
  Gisteren, 13:59
  De politie heeft zondagmiddag een naakte 24-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij liep in z'n blootje door het centrum van zijn woonplaats, met alleen een rugzak op z’n rug en een koptelefoon op z’n hoofd.

 • Verkeersinfarct rond Utrecht CS

  ANP

  Verkeersinfarct rond Utrecht CS
  11 uur geleden
  Een wisselstoring bij station Utrecht CS heeft dinsdagochtend voor veel vertragingen gezorgd. Reizigers tussen Utrecht en den Bosch, Utrecht en Amsterdam/Schiphol, Utrecht - Veenendaal ondervonden hinder.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: