Mysterie rond dode vrouw in tuin

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:24

De politie weet nog niet wie de dode vrouw is die dinsdagochtend werd gevonden in een tuin in Oss. Een woordvoerder heeft dat woensdag laten weten.

Een voorbijganger die zijn hond uitliet, ontdekte het lichaam en waarschuwde de bewoners van het huis met de tuin. De plek waar ze werd gevonden, is woensdag nog steeds afgezet.

De politie is ook nog steeds op zoek naar de man die de dode vrouw vond. De politie laat nog sectie verrichten op het lichaam, maar gaat uit van een misdrijf.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Minder investeringen in gebouwen

  Minder investeringen in gebouwen
  23 uur geleden
  In augustus 2014 was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 3,8 procent kleiner dan in augustus 2013. Deze daling is vooral te wijten aan de lagere investeringen in woningen, bedrijfsgebouwen en vervoermiddelen. De investeringen in computers en in machines en installaties waren wel hoger dan een jaar eerder.

 • Swaffelende therapeut op non-actief

  DeOndernemer

  Straf voor swaffelende therapeut
  Gisteren, 08:40
  Fysiotherapeut Jasper de M., die eind vorig jaar werd veroordeeld voor onzedelijk gedrag bij een van zijn patiënten, mag 3 jaar zijn beroep niet uitoefenen.

 • Werken vanuit je DNA

  Werken vanuit je DNA
  Gisteren, 11:05
  Eén van de zaken die Lisanne van de Weerdhof in het op 17 oktober 2014 verschenen boek ‘Werken vanuit je DNA’ beschrijft, is welke voordelen werken vanuit je DNA heeft. Financieel betere prestaties en gemotiveerd personeel bijvoorbeeld.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie