Mysterie rond dode vrouw in tuin

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:24

De politie weet nog niet wie de dode vrouw is die dinsdagochtend werd gevonden in een tuin in Oss. Een woordvoerder heeft dat woensdag laten weten.

Een voorbijganger die zijn hond uitliet, ontdekte het lichaam en waarschuwde de bewoners van het huis met de tuin. De plek waar ze werd gevonden, is woensdag nog steeds afgezet.

De politie is ook nog steeds op zoek naar de man die de dode vrouw vond. De politie laat nog sectie verrichten op het lichaam, maar gaat uit van een misdrijf.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Beste koffiebrander van Europa in Nederland

  DeOndernemer

  Nederland heeft de beste koffie
  Gisteren, 14:08
  Bocca Coffee is uitgeroepen tot beste specialty koffiebrander van Europa tijdens het European Coffee Symposium 2014 in Istanbul. De broers Menno en Tewis Simons gingen er ook vandoor met de titel 'Best Artisan Coffee Roaster Europe'. Meer dan 350 senior executives uit de koffie en food-to-go sectoren kwamen bij elkaar.

 • Burgemeester spekt omroep-baas

  DeOndernemer.nl

  Burgemeester spekt omroep-baas
  Gisteren, 09:18
  Het Commissariaat voor de Media (CvdM) doet onderzoek naar een bonus die de directeur van Omroep West vorig jaar heeft gekregen. De directeur kreeg het extraatje voor goed functioneren, maar bonussen bij semipublieke instellingen zoals omroepen zijn sinds het groene licht voor de Wet normering topinkomens (WNT) van eind 2011 verboden.

 • Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel

  Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel
  Gisteren, 08:03
  Werknemers met grote financiële problemen zien ze bij vrachtwagenproducent Scania in Zwolle liever niet. Want schulden zijn vaak een opmaat naar meer ellende, te beginnen met werkverzuim. Scania en CNV Vakmensen hebben de handen ineengeslagen om geldproblemen bij het personeel te voorkomen.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie