Mysterie rond dode vrouw in tuin

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:24

De politie weet nog niet wie de dode vrouw is die dinsdagochtend werd gevonden in een tuin in Oss. Een woordvoerder heeft dat woensdag laten weten.

Een voorbijganger die zijn hond uitliet, ontdekte het lichaam en waarschuwde de bewoners van het huis met de tuin. De plek waar ze werd gevonden, is woensdag nog steeds afgezet.

De politie is ook nog steeds op zoek naar de man die de dode vrouw vond. De politie laat nog sectie verrichten op het lichaam, maar gaat uit van een misdrijf.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Rokin in brand

  ANP

  Rokin in brand
  Gisteren, 14:40
  In een pand aan het Rokin in het centrum van Amsterdam is donderdagmiddag een grote brand uitgebroken.

 • Participatiewet werk voor gemeente

  Participatiewet werk voor gemeente
  Gisteren, 15:41
  Apeldoorn moet meer mensen begeleiden naar werk of een andere vorm van deelname aan de maatschappij. De gemeente werkt daarom aan een Regionaal Werkbedrijf en meer samenwerking. Dat meldt de Stentor.

 • Privacy op werkvloer in geding

  Privacy op werkvloer in geding
  Gisteren, 11:05
  De telefoon die voortdurend rinkelt, collega’s die op luide toon met elkaar in gesprek zijn of om de haverklap aan je bureau komen. Het zijn dit soort privacyaspecten die er volgens werkomgevingspecialist Steelcase voor zorgen dat mensen een gebrek aan welzijn op de werkvloer ervaren.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie