Mysterie rond dode vrouw in tuin

Gepubliceerd: 2 januari 2013 14:24

De politie weet nog niet wie de dode vrouw is die dinsdagochtend werd gevonden in een tuin in Oss. Een woordvoerder heeft dat woensdag laten weten.

Een voorbijganger die zijn hond uitliet, ontdekte het lichaam en waarschuwde de bewoners van het huis met de tuin. De plek waar ze werd gevonden, is woensdag nog steeds afgezet.

De politie is ook nog steeds op zoek naar de man die de dode vrouw vond. De politie laat nog sectie verrichten op het lichaam, maar gaat uit van een misdrijf.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Onverwachte steun voor pomphouders

  ANP

  Onverwachte steun voor pomphouders
  22 uur geleden
  Een onverwachte meevaller voor de noodlijdende pomphouders in het zuiden van ons land: de dieselprijs in België is straks misschien hoger dan die in Nederland.

 • Vossenjacht

  Vossenjacht
  23 uur geleden
  ”Het lijkt wel alsof er veertig vosjes in mijn hoofd rondlopen en er niet uitkomen”. “Dan gaan we toch op vossenjacht!”

 • Van Klaveren ccc te zien op RTL4

  Van Klaveren ccc te zien op RTL4
  Gisteren, 11:12
  Van Klaveren ccc B.V. uit Deventer – een internationale inzamelaar van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons – zal op zaterdag 23 augustus a.s. te zien zijn in het RTL4 programma “LifestyleXperience”.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: