AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Rokin in brand

  ANP

  Rokin in brand
  Gisteren, 14:40
  In een pand aan het Rokin in het centrum van Amsterdam is donderdagmiddag een grote brand uitgebroken.

 • Participatiewet werk voor gemeente

  Participatiewet werk voor gemeente
  Gisteren, 15:41
  Apeldoorn moet meer mensen begeleiden naar werk of een andere vorm van deelname aan de maatschappij. De gemeente werkt daarom aan een Regionaal Werkbedrijf en meer samenwerking. Dat meldt de Stentor.

 • Privacy op werkvloer in geding

  Privacy op werkvloer in geding
  Gisteren, 11:05
  De telefoon die voortdurend rinkelt, collega’s die op luide toon met elkaar in gesprek zijn of om de haverklap aan je bureau komen. Het zijn dit soort privacyaspecten die er volgens werkomgevingspecialist Steelcase voor zorgen dat mensen een gebrek aan welzijn op de werkvloer ervaren.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie