AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen regionieuws

 • Langste Orsolino ter wereld

  Langste Orsolino
  Gisteren, 09:17
  Aanstaande zaterdag 26 april om 11.00 staat de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in het teken van 50 meter hazelnootschuim, mokka crème, slagroom en feestelijkheid.

 • Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn

  Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn
  Gisteren, 10:36
  D66 Apeldoorn ontvangt tijdens haar bijeenkomst vandaag kandidaat-Europarlementariër Paul Breitbarth. Hij gaat tijdens de bijeenkomst in op de betekenis van Europa voor Apeldoorn en de visie van D66 op de Europese samenwerking.

 • Rabobank Holten mogelijk flexwerkplek

  Rabobank Holten mogelijk flexwerkplek
  Gisteren, 16:09
  De locatie van de Rabobank in Holten is één van de opties voor een multifunctioneel centrum voor professionals in Holten. Donderdagavond 24 april is er een bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: