AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Megabioscoop gaat door

  ANP

  Megabioscoop gaat door
  11 uur geleden
  Utrecht krijgt in het centrum van de stad de grootste bioscoop van Nederland. In de megabioscoop komen veertien zalen, die samen plaats bieden aan 3300 mensen. De bouw van de megabioscoop hing lang aan een zijden draadje, omdat onder andere winkelcentrum Hoog Catharijne en diens eigenaar Corio en een concurrerend bioscoopbedrijf Taxon Groep 2 veel bezwaren hadden.

 • Brieven met drugs bezorgd

  ANP

  Brieven met drugs bezorgd
  13 uur geleden
  Wie stuurt er enveloppen met drugs naar adressen in de regio Rotterdam? De politie tast in het duister wie de afgelopen maanden postpakketten met xtc-pillen en cocaïne heeft gestuurd naar zeker zes verschillende adressen in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oostvoorne.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: