AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Streekweb voor lokale ondernemers én werklozen

  DeOndernemer

  Streekweb voor ondernemers én werklozen
  14 uur geleden
  Streekweb biedt kleine lokale bedrijven een nieuw digitaal platform om op recreatie en toerisme gerichte producten en diensten aan de man te brengen. Tegelijk biedt het initiatief werk aan herintreders en langdurig werklozen. Donderdag gaat de website online.

 • Politie waarschuwt voor 'Mila heerlijke exotische dame'

  ANP

  Waarschuwing voor 'Mila heerlijke exotische dame'
  19 uur geleden
  De politie Amsterdam is op zoek naar mannen die zijn beroofd nadat zij hadden gereageerd op advertenties van een vrouw op sekssites. De vrouw bood zich aan via de advertentie 'Mila heerlijke exotische dame'.

 • Gemeente dumpt afval in park

  DeOndernemer

  Gemeente dumpt afval in park
  20 uur geleden
  Medewerkers van de gemeente Utrecht hebben woensdag zelf afval gedumpt in een park. Dat deden ze zodat medewerkers van brouwerij InBev het vuil een paar uur later konden opruimen tijdens een bedrijfsuitje.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie