AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Onverwachte steun voor pomphouders

  ANP

  Onverwachte steun voor pomphouders
  21 augustus 2014, 12:55
  Een onverwachte meevaller voor de noodlijdende pomphouders in het zuiden van ons land: de dieselprijs in België is straks misschien hoger dan die in Nederland.

 • Personeel Koops Twello in spanning

  Personeel Koops Twello in spanning
  10 uur geleden
  Vijftien personeelsleden van Koops Furness Trucks in Twello gaan een spannende tijd tegemoet.

 • Nep-incasso's in omloop

  Nep-incasso's in omloop
  21 augustus 2014, 14:18
  Tientallen mensen in het hele land zijn slachtoffer geworden van oplichting met nep-incasso's. Een 56-jarige Apeldoorner wordt verdacht van het versturen van honderden professioneel nagemaakte CJIB-aanmaningen.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: