AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Beste koffiebrander van Europa in Nederland

  DeOndernemer

  Nederland heeft de beste koffie
  Gisteren, 14:08
  Bocca Coffee is uitgeroepen tot beste specialty koffiebrander van Europa tijdens het European Coffee Symposium 2014 in Istanbul. De broers Menno en Tewis Simons gingen er ook vandoor met de titel 'Best Artisan Coffee Roaster Europe'. Meer dan 350 senior executives uit de koffie en food-to-go sectoren kwamen bij elkaar.

 • Burgemeester spekt omroep-baas

  DeOndernemer.nl

  Burgemeester spekt omroep-baas
  Gisteren, 09:18
  Het Commissariaat voor de Media (CvdM) doet onderzoek naar een bonus die de directeur van Omroep West vorig jaar heeft gekregen. De directeur kreeg het extraatje voor goed functioneren, maar bonussen bij semipublieke instellingen zoals omroepen zijn sinds het groene licht voor de Wet normering topinkomens (WNT) van eind 2011 verboden.

 • Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel

  Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel
  Gisteren, 08:03
  Werknemers met grote financiële problemen zien ze bij vrachtwagenproducent Scania in Zwolle liever niet. Want schulden zijn vaak een opmaat naar meer ellende, te beginnen met werkverzuim. Scania en CNV Vakmensen hebben de handen ineengeslagen om geldproblemen bij het personeel te voorkomen.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie