AGOVV

Strafpunten voor AGOVV

Gepubliceerd: 2 januari 2013 15:40

AGOVV heeft van de tuchtcommissie van de KNVB woensdag twee punten in mindering gekregen. Volgens de bond heeft de eerstedivisionist uit Apeldoorn niet tijdig voldaan aan betalingsverplichtingen aan een andere Nederlandse club. AGOVV zakt door de straf van de 11e naar de 14e plaats in de stand.

Faillissement

De ploeg kampt al enige tijd met financiële problemen. De Belastingdienst vroeg in december het faillissement van de club aan, vanwege een schuld van 400.000 euro. De rechter gaf AGOVV destijds 4 weken de tijd om een reddingsplan te maken.

Problemen 

De club kampte sinds de terugkeer in het betaald voetbal in 2003 al vaker met grote financiële problemen. In 2007 werd ook al een dreigend faillissement afgewend. In 2010 en vorig jaar stond de club ook al onder grote druk.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Drama bij afvalverwerker

  ANP

  Drama bij afvalverwerker
  21 uur geleden
  Op het terrein van afvalverwerker ATM aan de Vlasweg in Moerdijk zijn donderdagmiddag twee mensen gewond geraakt toen zij hete as over zich heen kregen.

 • Kamervragen over pakketbezorging op zondag

  Kamervragen over pakketbezorging op zondag
  Gisteren, 11:37
  De SGP stelt Kamervragen naar aanleiding van de plannen van PostNL om op zondag ook pakketjes te gaan bezorgen. Ook de SP heeft bedenkingen. Klanten van de webwinkels van Coolblue kunnen vanaf 25 augustus bij hun bestelling aangeven of ze hun pakketje op zondag afgeleverd willen hebben. Is dat het geval, dan belt de bezorger van PostNL 31 augustus tussen 12 uur 's middags en 6 uur 's avonds aan.

 • Kinderopvang Brabbel failliet

  Kinderopvang Brabbel failliet
  22 uur geleden
  Kinderopvang Brabbel in Deventer is de zoveelste kinderopvang dat gedwongen haar deuren moet sluiten. Onlangs sprak de rechtbank Overijssel het faillissement uit.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: