Op z'n krukje aan de Lijnbaan

Oudste collectant van Nederland beroofd

Oudste collectant van Nederland beroofd

Gepubliceerd: 17 januari 2013 15:45
Update: 17 januari 2013 15:51

In het centrum van Rotterdam is een 101-jarige collectant beroofd van zijn dagopbrengst, meldt RTV Rijnmond.

De man zat woensdagmiddag op een krukje voor een winkel aan de Lijnbaan toen een man aan kwam lopen en er met de inhoud van zijn schoteltje vandoor ging. De collectant zit ondanks zijn hoge leeftijd nog elke dag voor dezelfde winkel te collecteren voor de Alzheimerstichting.

De 101-jarige is de oudste collectant van Nederland. Hij laat zich door de beroving niet uit het veld slaan en zit weer gewoon op zijn krukje aan de Lijnbaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Nieuw poppodium passé

  ANP

  Nieuw poppodium passé
  Gisteren, 15:03
  De elf plannen voor een nieuw poppodium in Rotterdam zijn kwalitatief onvoldoende. Ze leveren geen toegevoegde waarde aan het bestaande aanbod in de stad. Daarom moet de procedure voor een nieuw poppodium worden stopgezet.

 • Scheveningen op de schop

  ANP

  Scheveningen op de schop
  9 uur geleden
  Scheveningen krijgt de komende jaren een flinke opknapbeurt. Zo moeten de boulevard en het plein bij het Circustheater aantrekkelijker worden.

 • Angstcultuur Hogeschool Utrecht: Ze worden gewoon weggepest

  ANP

  'Ze worden gewoon weggepest'
  8 uur geleden
  De Hogeschool Utrecht laat een onderzoek uitvoeren naar de onrust die er momenteel heerst onder de medewerkers. Door bezuinigingen zou er een angstcultuur zijn binnen de hogeschool.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie