Op z'n krukje aan de Lijnbaan

Oudste collectant van Nederland beroofd

Oudste collectant van Nederland beroofd

Gepubliceerd: 17 januari 2013 15:45
Update: 17 januari 2013 15:51

In het centrum van Rotterdam is een 101-jarige collectant beroofd van zijn dagopbrengst, meldt RTV Rijnmond.

De man zat woensdagmiddag op een krukje voor een winkel aan de Lijnbaan toen een man aan kwam lopen en er met de inhoud van zijn schoteltje vandoor ging. De collectant zit ondanks zijn hoge leeftijd nog elke dag voor dezelfde winkel te collecteren voor de Alzheimerstichting.

De 101-jarige is de oudste collectant van Nederland. Hij laat zich door de beroving niet uit het veld slaan en zit weer gewoon op zijn krukje aan de Lijnbaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Beste koffiebrander van Europa in Nederland

  DeOndernemer

  Nederland heeft de beste koffie
  Gisteren, 14:08
  Bocca Coffee is uitgeroepen tot beste specialty koffiebrander van Europa tijdens het European Coffee Symposium 2014 in Istanbul. De broers Menno en Tewis Simons gingen er ook vandoor met de titel 'Best Artisan Coffee Roaster Europe'. Meer dan 350 senior executives uit de koffie en food-to-go sectoren kwamen bij elkaar.

 • Burgemeester spekt omroep-baas

  DeOndernemer.nl

  Burgemeester spekt omroep-baas
  Gisteren, 09:18
  Het Commissariaat voor de Media (CvdM) doet onderzoek naar een bonus die de directeur van Omroep West vorig jaar heeft gekregen. De directeur kreeg het extraatje voor goed functioneren, maar bonussen bij semipublieke instellingen zoals omroepen zijn sinds het groene licht voor de Wet normering topinkomens (WNT) van eind 2011 verboden.

 • Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel

  Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel
  Gisteren, 08:03
  Werknemers met grote financiële problemen zien ze bij vrachtwagenproducent Scania in Zwolle liever niet. Want schulden zijn vaak een opmaat naar meer ellende, te beginnen met werkverzuim. Scania en CNV Vakmensen hebben de handen ineengeslagen om geldproblemen bij het personeel te voorkomen.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie