Op z'n krukje aan de Lijnbaan

Oudste collectant van Nederland beroofd

Oudste collectant van Nederland beroofd

Gepubliceerd: 17 januari 2013 15:45
Update: 17 januari 2013 15:51

In het centrum van Rotterdam is een 101-jarige collectant beroofd van zijn dagopbrengst, meldt RTV Rijnmond.

De man zat woensdagmiddag op een krukje voor een winkel aan de Lijnbaan toen een man aan kwam lopen en er met de inhoud van zijn schoteltje vandoor ging. De collectant zit ondanks zijn hoge leeftijd nog elke dag voor dezelfde winkel te collecteren voor de Alzheimerstichting.

De 101-jarige is de oudste collectant van Nederland. Hij laat zich door de beroving niet uit het veld slaan en zit weer gewoon op zijn krukje aan de Lijnbaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Sloop vieze auto ineens populair

  ANP

  Sloop vieze auto populair
  23 uur geleden
  Ruim de helft van de bezitters van een oude auto of bestelbusje op diesel in Utrecht heeft al een beroep gedaan op een subsidie om van hun voertuig af te komen.

 • 'Piepende doos' bevat 24 cavia's

  ANP

  'Piepende doos' bevat 24 cavia's
  Gisteren, 10:02
  In een 'piepende doos' die bij Dierenopvangcentrum Hengelo (O.) werd gebracht, bleken 24 cavia's te zitten. Een van de beestjes was zodanig in de verdrukking geraakt dat hij was overleden, aldus het opvangcentrum.

 • Brand op bungalowpark

  ANP

  Brand op bungalowpark
  Gisteren, 08:46
  Op een bungalowpark in het West-Friese Venhuizen is dinsdagnacht brand uitgebroken. Zeker twee, maar waarschijnlijk drie chalets zijn in brand gevlogen.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie