Op z'n krukje aan de Lijnbaan

Oudste collectant van Nederland beroofd

Oudste collectant van Nederland beroofd

Gepubliceerd: 17 januari 2013 15:45
Update: 17 januari 2013 15:51

In het centrum van Rotterdam is een 101-jarige collectant beroofd van zijn dagopbrengst, meldt RTV Rijnmond.

De man zat woensdagmiddag op een krukje voor een winkel aan de Lijnbaan toen een man aan kwam lopen en er met de inhoud van zijn schoteltje vandoor ging. De collectant zit ondanks zijn hoge leeftijd nog elke dag voor dezelfde winkel te collecteren voor de Alzheimerstichting.

De 101-jarige is de oudste collectant van Nederland. Hij laat zich door de beroving niet uit het veld slaan en zit weer gewoon op zijn krukje aan de Lijnbaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Hoortoestellen Tonen verovert buitenland

  ANP

  Start-up hoortoestellen naar buitenland
  Gisteren, 09:59
  Het gaat goed met Tonen Audiologische Techniek uit Eindhoven. Het is dan ook niet voor niets dat de diensten van Tonen worden uitgebreid naar het buitenland. De waardering van consumenten is dusdanig hoog dat Tonen dit jaar van start zal gaan in zowel Belgiƫ als Spanje.

 • Laatste Gelderse otter is dood

  ANP

  Laatste Gelderse otter is dood
  Gisteren, 09:00
  Er leven waarschijnlijk geen otters meer in Gelderland. Het laatste exemplaar is vorige week doodgereden op de A12 tussen Duiven en Zevenaar, meldt De Gelderlander op basis van het Niewold Wildlife Infocentre in Doesburg.

 • Ondernemer vrijuit in smokkelaffaire

  DeOndernemer

  Ondernemer vrijuit in smokkelaffaire
  Gisteren, 14:26
  Een ondernemer uit Ossendrecht is vrijgesproken in een drugssmokkelzaak waarbij hij via zijn voormalige zakenrelatie betrokken was geraakt. Volgens de rechtbank in Den Bosch is er geen direct bewijs die ondernemer K. aan de ten laste gelegde delicten linkt.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: