Op z'n krukje aan de Lijnbaan

Oudste collectant van Nederland beroofd

Oudste collectant van Nederland beroofd

Gepubliceerd: 17 januari 2013 15:45
Update: 17 januari 2013 15:51

In het centrum van Rotterdam is een 101-jarige collectant beroofd van zijn dagopbrengst, meldt RTV Rijnmond.

De man zat woensdagmiddag op een krukje voor een winkel aan de Lijnbaan toen een man aan kwam lopen en er met de inhoud van zijn schoteltje vandoor ging. De collectant zit ondanks zijn hoge leeftijd nog elke dag voor dezelfde winkel te collecteren voor de Alzheimerstichting.

De 101-jarige is de oudste collectant van Nederland. Hij laat zich door de beroving niet uit het veld slaan en zit weer gewoon op zijn krukje aan de Lijnbaan.

 

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Snelwegen dicht door regen

  ANP

  Snelwegen dicht door regen
  Gisteren, 10:22
  Zware regenval zorgt maandag op veel plekken in het land voor overlast. Het KNMI gaf maandag voor een groot gedeelte van het land een waarschuwing af voor gevaarlijk weer en in de middag worden er vooral in de zuidelijke helft van het land stevige buien met lokaal onweer verwacht.

 • Peter Maat beste heftruckchauffeur

  DeOndernemer

  Peter Maat beste heftruckchauffeur
  Gisteren, 09:38
  De 2e editie van de Zeeuwse Heftruck Cup is gewonnen door Peter Maat. De monteur bij Cargill wist hiermee Niek de Milliano van Feyter Forklift Services en Kees Haak, heftruckchauffeur bij Elopak, op het podium achter zich te laten.

 • Meer online opdrachten voor zzp'er

  Meer online opdrachten voor zzp'er
  22 uur geleden
  Online opdrachten binnenhalen wordt steeds belangrijker voor zzp’ers in Nederland. Ongeveer de helft legt nu via internet het eerste contact met een opdrachtgever. Dit blijkt uit een enquête onder 1.044 zzp’ers van ZZP Barometer.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: