Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Grote brand bij Friesland Foods

  ANP

  Grote brand bij Friesland Foods
  19 uur geleden
  In een loods in Gerkesklooster van Friesland Campina woedt dinsdagmorgen een grote brand. Het gaat om een uitslaande brand met flinke rookontwikkeling, meldt de Veiligheidsregio.

 • Trein verplettert vrachtwagen

  ANP

  Trein verplettert vrachtwagen
  15 uur geleden
  Een passagierstrein is dinsdagochtend in Geleen op een spoorwegovergang tegen een vrachtwagen gereden. Daardoor ontstond een flinke ravage.

 • Chantal Ophuis: mijn bucketlist

  Chantal Ophuis: mijn Bucketlist
  20 uur geleden
  Afgelopen week zag ik een flard voorbij komen van de film The Bucketlist. Een prachtige film met in de hoofdrollen Morgan Freeman en Jack Nicholson. Ze zijn beiden terminaal ziek en liggen in het ziekenhuis op dezelfde kamer.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: