Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen regionieuws

 • Westerscheldetunnel dicht

  ANP

  Westerscheldetunnel dicht
  Gisteren, 09:00
  De Westerscheldetunnel is woensdagochtend dicht in de richting van België naar Nederland, bij Borssele. Dat meldt de ANWB.

 • Failliete boedel OAD wordt geveild

  Failliete boedel OAD wordt geveild
  Gisteren, 10:22
  De failliete boedel van OAD gaat binnenkort onder de hamer. Onder de te veilen goederen bevinden zich onder andere een originele T-Ford uit 1924, een touringcar uit 1953 en en gesigneerde voetbalshirts. Dat meldt De Stentor.

 • Zwolle krijgt het jongste college ooit

  College Zwolle
  Gisteren, 09:41
  De namen van de vijf wethouders die Zwolle de komende vier jaar moeten besturen zijn bekend. Met de kandidatuur van Ed Anker als tweede wethouder voor de ChristenUnie hebben de poppetjes in principe een gezicht.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: