Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Eeuwenoude tunnel ontdekt

  ANP

  Eeuwenoude tunnel ontdekt
  23 januari 2015, 11:38
  In het oude centrum van Hoorn zijn ondergrondse gangen ontdekt die van voor 1563 dateren. Ze kwamen tevoorschijn na hevige regenval vorige week.

 • Burgemeester Bloemendaal stapt op

  ANP

  Burgemeester Bloemendaal stapt op
  22 januari 2015, 08:54
  Burgemeester Ruud Nederveen (VVD) van Bloemendaal is woensdagavond opgestapt. Dit heeft de gemeente medegedeeld. Ook wethouder Marjolein de Rooij (GroenLinks) heeft haar functie per direct neergelegd.

 • Extreem zeldzame munt geveild

  ANP

  Extreem zeldzame munt geveild
  22 januari 2015, 15:30
  Een zeer zeldzame Romeinse munt die een amateurarcheoloog uit Sittard in 2010 vond in Obbicht heeft woensdag op een internetveiling 3700 euro opgebracht.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie