Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Onverwachte steun voor pomphouders

  ANP

  Onverwachte steun voor pomphouders
  15 uur geleden
  Een onverwachte meevaller voor de noodlijdende pomphouders in het zuiden van ons land: de dieselprijs in België is straks misschien hoger dan die in Nederland.

 • Vossenjacht

  Vossenjacht
  15 uur geleden
  ”Het lijkt wel alsof er veertig vosjes in mijn hoofd rondlopen en er niet uitkomen”. “Dan gaan we toch op vossenjacht!”

 • Gedeputeerde Bakker bezoekt transportbedrijf Wezenberg

  Gedeputeerde Bakker bezoekt transportbedrijf Wezenberg
  18 uur geleden
  Tijdens een werkbezoek aan het transportbedrijf Wezenberg in IJsselmuiden hebben gedeputeerde Bakker van de provincie Overijssel en wethouders Ekker en Meijering van de gemeente Kampen bekeken hoe het bedrijf duurzaamheid in de praktijk brengt.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: