Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Regen vertraagt werkend Nederland

  DeOndernemer

  Regen vertraagt werkend NL
  Gisteren, 08:49
  De regen veroorzaakt dinsdagochtend een bijzonder drukke ochtendspits, volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) de een na drukste van het jaar sinds de sneeuw op 5 februari.

 • Oranje walgt van Dijkhoff

  ANP

  Oranje walgt van Dijkhoff
  13 uur geleden
  Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (asielzaken) heeft de gemeente Midden-Drenthe opgedragen nog eens zevenhonderd asielzoekers extra op te vangen in het dorp Oranje. Tot groot ongenoegen van de inwoners van het Drentse Oranje.

 • Bedrijfsleven A'dam wil milieuzone

  ANP

  Bedrijfsleven A'dam wil milieuzone
  9 uur geleden
  Het bedrijfsleven in Amsterdam stemt in met de invoering van een milieuzone binnen de ring A10 in Amsterdam. Vanaf 2017 mogen bestelauto's ouder dan zeventien jaar de stad niet meer in. Dit is een van de maatregelen in het akkoord Slim en Schoon door de Stad om de luchtkwaliteit in de hoofdstad te verbeteren.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: