Fyra

Treinen beschadigd door winterweer

Gepubliceerd: 17 januari 2013 16:06
Update: 17 januari 2013 16:07

Drie Fyra-treinen hebben donderdag schade opgelopen door winterse omstandigheden. Dat meldt de NS. Het plaatwerk onder de trein is kapot. Uit voorzorg rijden daarom donderdag tussen Amsterdam en Brussel geen Fyratreinen meer.

Reizigers kunnen gebruikmaken van de Fyra tussen Amsterdam en Breda. Tussen Breda en Antwerpen heeft de NS bussen ingezet. Op de route Antwerpen - Brussel rijden intercitytreinen. Ook kunnen reizigers via Roosendaal reizen.

Om te kijken wat de oorzaak is, is de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Antwerpen geïnspecteerd. Dit heeft nog niets opgeleverd. Voor het achterhalen van de oorzaak van de beschadiging is meer tijd nodig, zo zegt de NS. Uit voorzorg zijn daardoor de Fyra-treinen tussen Amsterdam en Brussel uit het schema gehaald.

De Fyra, die ruim een maand geleden voor het eerst reed, kent een moeizame start. De treinen hebben vaak vertragingen of vallen uit.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Winkeldief overleden

  ANP

  Winkeldief overleden
  19 uur geleden
  Een man die maandagmiddag in een supermarkt in Ouder-Amstel (bij Amsterdam) is overmeesterd, is daarna onwel geworden en in een ziekenhuis overleden.

 • Aanmeldingen open voor Overijssels Boek van het Jaar en Dichter bij Overijssel

  Overijssels Boek van het Jaar en Dichter bij Overijssel
  22 uur geleden
  In het voorjaar van 2015 vindt Overijssel Verwoord plaats. Tijdens dit festival worden het Overijssels Boek van het Jaar 2014 en de Dichter bij Overijssel bekendgemaakt.

 • Fatale ruzie om bierblikjes

  ANP

  Fatale ruzie om bierblikjes
  15 uur geleden
  Een uit de hand gelopen ruzie over een paar blikjes bier is vermoedelijk de aanleiding geweest voor de dood van de Somalische Hamza uit de Amsterdamse Vluchtgarage.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie