Oplossing voor CB-gebouw komt

Gepubliceerd: 18 januari 2013 09:10

Er komt een oplossing voor het kantoor van Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn van architect Herman Hertzberger. Het gebouw raakte verzeild in een faillissement van projectontwikkelaar TCN. Dat meldt de Stentor.

Mooie plannen

De initiatiefnemers zeggen over een maand meer duidelijkheid te kunnen geven. Ze noemen de oude plannen voor het gebouw, een Business Campus voor zzp'ers en kleine bedrijven, met onderwijsinstellingen en studentenhuisvesting, nog steeds hele mooie plannen.

TransVorm

Eind januari wordt in Apeldoorn de Stichting TransVorm opgericht. Die gaat zich bezig houden met het vinden van nieuwe bestemmingen voor leegstaande panden in Apeldoorn. Initiatiefnemer Gerrit Steenbergen, directeur van cultureel bedrijfsverzamelgebouw ACEC, verwacht dit jaar voor vier of vijf gebouwen huurders te kunnen vinden. Hij gaat ook als kenniscentrum fungeren voor eigenaren van leegstaande gebouwen.

Lees meer in de papieren editie van vrijdag 18 januari 2013 van de Stentor/Apeldoornse Courant.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel

  Scania Zwolle biedt hulp bij schuld personeel
  18 uur geleden
  Werknemers met grote financiële problemen zien ze bij vrachtwagenproducent Scania in Zwolle liever niet. Want schulden zijn vaak een opmaat naar meer ellende, te beginnen met werkverzuim. Scania en CNV Vakmensen hebben de handen ineengeslagen om geldproblemen bij het personeel te voorkomen.

 • Burgemeester spekt omroep-baas

  DeOndernemer.nl

  Burgemeester spekt omroep-baas
  16 uur geleden
  Het Commissariaat voor de Media (CvdM) doet onderzoek naar een bonus die de directeur van Omroep West vorig jaar heeft gekregen. De directeur kreeg het extraatje voor goed functioneren, maar bonussen bij semipublieke instellingen zoals omroepen zijn sinds het groene licht voor de Wet normering topinkomens (WNT) van eind 2011 verboden.

 • Directeur VNO-NCW hoofdspreker tijdens Regio Zwolle Congres

  Directeur VNO-NCW hoofdspreker tijdens Regio Zwolle Congres
  14 uur geleden
  Regio Congres Zwolle mag een stevige naam toevoegen aan haar programma. Met Niek Jan van Kesteren, directeur VNO-NCW, heeft de organisatie een even bekende als spraakmakende spreker weten te strikken.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: info-dazg, 18 jan 2013 16:25
Dat klinkt als goed nieuws. Ik hou me graag aanbevolen voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe stichting om eens de mogelijkheden voor mijn in 2012 begonnen bedrijf eens te bekijken.

JBI

 

Promotie