Oplossing voor CB-gebouw komt

Gepubliceerd: 18 januari 2013 09:10

Er komt een oplossing voor het kantoor van Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn van architect Herman Hertzberger. Het gebouw raakte verzeild in een faillissement van projectontwikkelaar TCN. Dat meldt de Stentor.

Mooie plannen

De initiatiefnemers zeggen over een maand meer duidelijkheid te kunnen geven. Ze noemen de oude plannen voor het gebouw, een Business Campus voor zzp'ers en kleine bedrijven, met onderwijsinstellingen en studentenhuisvesting, nog steeds hele mooie plannen.

TransVorm

Eind januari wordt in Apeldoorn de Stichting TransVorm opgericht. Die gaat zich bezig houden met het vinden van nieuwe bestemmingen voor leegstaande panden in Apeldoorn. Initiatiefnemer Gerrit Steenbergen, directeur van cultureel bedrijfsverzamelgebouw ACEC, verwacht dit jaar voor vier of vijf gebouwen huurders te kunnen vinden. Hij gaat ook als kenniscentrum fungeren voor eigenaren van leegstaande gebouwen.

Lees meer in de papieren editie van vrijdag 18 januari 2013 van de Stentor/Apeldoornse Courant.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen regionieuws

 • Langste Orsolino ter wereld

  Langste Orsolino
  Gisteren, 09:17
  Aanstaande zaterdag 26 april om 11.00 staat de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in het teken van 50 meter hazelnootschuim, mokka crème, slagroom en feestelijkheid.

 • Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn

  Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn
  Gisteren, 10:36
  D66 Apeldoorn ontvangt tijdens haar bijeenkomst vandaag kandidaat-Europarlementariër Paul Breitbarth. Hij gaat tijdens de bijeenkomst in op de betekenis van Europa voor Apeldoorn en de visie van D66 op de Europese samenwerking.

 • Rabobank Holten mogelijk flexwerkplek

  Rabobank Holten mogelijk flexwerkplek
  Gisteren, 16:09
  De locatie van de Rabobank in Holten is één van de opties voor een multifunctioneel centrum voor professionals in Holten. Donderdagavond 24 april is er een bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: info-dazg, 18 jan 2013 16:25
Dat klinkt als goed nieuws. Ik hou me graag aanbevolen voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe stichting om eens de mogelijkheden voor mijn in 2012 begonnen bedrijf eens te bekijken.

JBI