Oplossing voor CB-gebouw komt

Gepubliceerd: 18 januari 2013 09:10

Er komt een oplossing voor het kantoor van Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn van architect Herman Hertzberger. Het gebouw raakte verzeild in een faillissement van projectontwikkelaar TCN. Dat meldt de Stentor.

Mooie plannen

De initiatiefnemers zeggen over een maand meer duidelijkheid te kunnen geven. Ze noemen de oude plannen voor het gebouw, een Business Campus voor zzp'ers en kleine bedrijven, met onderwijsinstellingen en studentenhuisvesting, nog steeds hele mooie plannen.

TransVorm

Eind januari wordt in Apeldoorn de Stichting TransVorm opgericht. Die gaat zich bezig houden met het vinden van nieuwe bestemmingen voor leegstaande panden in Apeldoorn. Initiatiefnemer Gerrit Steenbergen, directeur van cultureel bedrijfsverzamelgebouw ACEC, verwacht dit jaar voor vier of vijf gebouwen huurders te kunnen vinden. Hij gaat ook als kenniscentrum fungeren voor eigenaren van leegstaande gebouwen.

Lees meer in de papieren editie van vrijdag 18 januari 2013 van de Stentor/Apeldoornse Courant.

Trefwoord(en): apeldoornnieuws,

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • OM aast op coffeeshopmiljonairs

  ANP

  OM aast op coffeeshopmiljonairs
  Gisteren, 11:59
  Justitie eist miljoenen van de familie achter de Utrechtse coffeeshop Shabab. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) werden in de coffeeshop aan de Vleutenseweg megawinsten geboekt met illegale drugshandel.

 • Minder werkzoekenden in Deventer

  Minder werkzoekenden in Deventer
  Gisteren, 07:31
  De afgelopen maand is het aantal werkzoekenden in Deventer gedaald met ruim 1300. Een behoorlijke daling in een maand. De gemeente heeft er vooralsnog geen duidelijke verklaring voor.

 • Grote fusie in kappersland

  Grote fusie in kappersland
  Gisteren, 13:29
  De kappersketens Brainwash en Clubkappers gaan fuseren. Dat hebben zij dinsdag bekendgemaakt.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: info-dazg, 18 jan 2013 16:25
Dat klinkt als goed nieuws. Ik hou me graag aanbevolen voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe stichting om eens de mogelijkheden voor mijn in 2012 begonnen bedrijf eens te bekijken.

JBI