Mestbassin loopt leeg in Gronings kanaal

Mestbassin loopt leeg in Gronings kanaal

Gepubliceerd: 18 januari 2013 15:30
Update: 18 januari 2013 15:31

Uit een mestbassin in de omgeving van het Groningse Mussel (gemeente Stadskanaal) is een grote hoeveelheid mest gestroomd en via een sloot in het Mussel-Aa kanaal terechtgekomen. Dat meldde waterschap Hunze en Aa’s vrijdag.

Het waterschap onderzoekt of de mestverontreiniging gevolgen heeft voor de vissen in het kanaal. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn de stuwen in het kanaal omhooggezet. Omdat mest zuurstof aan het water onttrekt, pompt het waterschap extra lucht in het kanaal.

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Freek Hogeboom: marketing is transparant zijn

  Marketing is transparant zijn
  16 uur geleden
  Regelmatig krijg ik de vraag van ondernemers: "Freek, wat is marketing eigenlijk?"

 • Gadgethemel in Bijekorf

  DeOndernemer

  Gadgethemel in Bijekorf
  14 uur geleden
  De nieuwe technologie en gadget winkel Bconnect opent op 25 september haar deuren binnen de Bijenkorf in Rotterdam. Op 16 en 30 oktober volgen Bijenkorf Eindhoven en Amstelveen. Bconnect is een onderdeel van de samenwerking tussen Media Markt-Saturn Holding en Phone House.

 • Eerste Achterhoekse biersommelier

  DeOndernemer

  Eerste Achterhoekse biersommelier
  12 uur geleden
  Alain Schepers is afgelopen weekend toegetreden tot de selecte groep van biersommeliers. In het Oostenrijkse Obertrum voltooide de inwoner van Ruurlo samen met zestien anderen de intensieve opleiding. Ons land telt sinds dit weekend 37 biersommeliers.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: whl.vanderpost, 18 jan 2013 17:22
bij een artikel over mest, een foto plaatsen van een trekker met een baggerspuit... Dat getuigd wel weer van kennis...

 

Promotie