Mestbassin loopt leeg in Gronings kanaal

Mestbassin loopt leeg in Gronings kanaal

Gepubliceerd: 18 januari 2013 15:30
Update: 18 januari 2013 15:31

Uit een mestbassin in de omgeving van het Groningse Mussel (gemeente Stadskanaal) is een grote hoeveelheid mest gestroomd en via een sloot in het Mussel-Aa kanaal terechtgekomen. Dat meldde waterschap Hunze en Aa’s vrijdag.

Het waterschap onderzoekt of de mestverontreiniging gevolgen heeft voor de vissen in het kanaal. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn de stuwen in het kanaal omhooggezet. Omdat mest zuurstof aan het water onttrekt, pompt het waterschap extra lucht in het kanaal.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen regionieuws

 • Caffé Zarazzo: Beste koffiemaker 2015

  DeOndernemer

  De beste koffiemaker van Nederland
  17 uur geleden
  Caffè Zarazzo is uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 van de Koffiebranche door het Nationale Business Succes Award Instituut. Met een "zeer sterke positionering en onderscheidend concept" heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een in smaak en service toonaangevende onderneming.

 • Naaktloper opgepakt in hartje centrum

  ANP

  Naaktloper opgepakt in hartje centrum
  14 uur geleden
  De politie heeft zondagmiddag een naakte 24-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij liep in z'n blootje door het centrum van zijn woonplaats, met alleen een rugzak op z’n rug en een koptelefoon op z’n hoofd.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: whl.vanderpost, 18 jan 2013 17:22
bij een artikel over mest, een foto plaatsen van een trekker met een baggerspuit... Dat getuigd wel weer van kennis...