Adfinis biedt vanaf vandaag Duitse hypotheek

Gepubliceerd: 31 mei 2013 10:49
Update: 31 mei 2013 10:52

Financieel advieskantoor Adfinis uit Deventer begint vandaag met het aanbieden van de gunstige Duitse hypotheek voor energiezuinige woningen in Borgele. Dat schrijft De Stentor.

Adfinis ging gisteren in zee met een Duits consortium van gerenommeerde banken, waardoor zij de gunstige hypotheek kan aanbieden.

Energiezuinig

In het vernieuwde centrum van de Deventer wijk Borgele gaan acht energiezuinige woningen, ontwikkeld door bouwbedrijf Nikkels, in de verkoop. De Ten Hag makelaarsgroep neemt de verkoop voor zijn rekening en geeft vanavond informatie over de huizen die te koop zijn vanaf 262.500 euro vrij op naam. Het gaat om energiezuinige woningen.

Lagere lasten

Borgele is volgens hypotheek en financieel adviseur Rob Jansen van Adfinis het eerste nieuwbouwproject in Nederland waarbij een projectfinanciering van het Duitse consortium wordt aangeboden. De verkoop van de woningen begint vanavond tussen 18.00 en 20.00 uur in wijkgebouw De Schalm aan de Dreef in Deventer. Alleen al voor dit project scheelt het met de Duitse hypotheek zo'n 250 euro in maandlasten in vergelijking met Nederlandse banken. 

Trefwoord(en): deventernieuws,
 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen regionieuws

 • Oplichters betrapt in hotel

  ANP

  Oplichters betrapt in hotel
  18 uur geleden
  In een hotel in Breda zijn maandag twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht dat ze verkopers van huizen in het buitenland hebben opgelicht. In één geval wist de 37-jarige hoofdverdachte 40.000 euro contant geld te stelen van een verkoper.

 • Visser blijkt drugssmokkelaar

  ANP

  Visser blijkt drugssmokkelaar
  15 uur geleden
  De politie heeft de kapitein van een Wieringer garnalenkotter en een andere man op het schip gearresteerd, omdat ze worden verdacht van betrokkenheid bij internationale drugshandel. Dat gebeurde in de haven van Den Oever.

 • Uitstel van betaling voor Stella Aviation Teuge

  rtv oost

  Uitstel van betaling voor Stella Aviation Teuge
  22 uur geleden
  De opleiding voor verkeersvliegers Stella Aviation Academy in Teuge verkeert in surseance van betaling. De rechtbank in Zutphen heeft dat uitgesproken.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: marlies1, 03 jun 2013 09:53
Ik had graag uw telefoonnummer zodat wij u kunnen contacten. We hebben een vraag betreffende de hypotheek

 

Promotie