Adfinis biedt vanaf vandaag Duitse hypotheek

Gepubliceerd: 31 mei 2013 10:49
Update: 31 mei 2013 10:52

Financieel advieskantoor Adfinis uit Deventer begint vandaag met het aanbieden van de gunstige Duitse hypotheek voor energiezuinige woningen in Borgele. Dat schrijft De Stentor.

Adfinis ging gisteren in zee met een Duits consortium van gerenommeerde banken, waardoor zij de gunstige hypotheek kan aanbieden.

Energiezuinig

In het vernieuwde centrum van de Deventer wijk Borgele gaan acht energiezuinige woningen, ontwikkeld door bouwbedrijf Nikkels, in de verkoop. De Ten Hag makelaarsgroep neemt de verkoop voor zijn rekening en geeft vanavond informatie over de huizen die te koop zijn vanaf 262.500 euro vrij op naam. Het gaat om energiezuinige woningen.

Lagere lasten

Borgele is volgens hypotheek en financieel adviseur Rob Jansen van Adfinis het eerste nieuwbouwproject in Nederland waarbij een projectfinanciering van het Duitse consortium wordt aangeboden. De verkoop van de woningen begint vanavond tussen 18.00 en 20.00 uur in wijkgebouw De Schalm aan de Dreef in Deventer. Alleen al voor dit project scheelt het met de Duitse hypotheek zo'n 250 euro in maandlasten in vergelijking met Nederlandse banken. 

Trefwoord(en): deventernieuws,
 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan hyves.nl Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  


 

Meest gelezen regionieuws

 • Langste Orsolino ter wereld

  Langste Orsolino
  Gisteren, 09:17
  Aanstaande zaterdag 26 april om 11.00 staat de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in het teken van 50 meter hazelnootschuim, mokka crème, slagroom en feestelijkheid.

 • Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn

  Kandidaat-Europarlementariër naar Apeldoorn
  Gisteren, 10:36
  D66 Apeldoorn ontvangt tijdens haar bijeenkomst vandaag kandidaat-Europarlementariër Paul Breitbarth. Hij gaat tijdens de bijeenkomst in op de betekenis van Europa voor Apeldoorn en de visie van D66 op de Europese samenwerking.

 • Overijssel gaat voor goud

  Overijssel gaat voor goud
  Gisteren, 07:36
  De provincie Overijssel strijdt dit jaar mee voor de Europese Award voor Ondernemerschapbevordering met het initiatief Gastvrij Overijssel.

Meer nieuws regionieuws

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

Reageer Door: marlies1, 03 jun 2013 09:53
Ik had graag uw telefoonnummer zodat wij u kunnen contacten. We hebben een vraag betreffende de hypotheek