Nederland is hulpeloze zandbank

Nederland is een hulpeloze kale zandbank

DeOndernemer - Vanuit de lucht is de impact van de crisis op de vermaarde eilandprojecten van Dubai duidelijk zichtbaar. Maar de palmeilanden en de kunstmatige archipel 'The World' maken een comeback. Op het Nederlandse eilandje wordt gebouwd aan boetiekhotels, restaurants en straten met sneeuw. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

Glazen hotel in de open natuur

Noorwegen: Glazen hotelkamers in de open natuur

DeOndernemer - Alsof je in de open natuur slaapt, maar dan met een beetje extra bescherming. Dat gevoel moet een nacht geven in Europa’s eerste landschapshotel van succesondernemer Knut Slinning in Noorwegen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

Tips voor de zakenreiziger

Essentiële tips voor de zakenreiziger

Kennis - Als je op reis moet voor je werk, is je eerste prioriteit dat waar je voor op reis gaat; je werk! Daarna komen de plezierige kanten aan bod, de leuke feestjes en mooie omgeving die de kers op de taart kunnen zijn tijdens een geslaagde reis. Vier essentiële tips. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

 Bier tappen uit een vuilcontainer

Barbados: Bier tappen uit een vuilcontainer

DeOndernemer

Een vuilcontainer als mobiele biertap: een bezopen uitvinding? Richard Barrow is ervan overtuigd dat zijn startup een succes wordt. “Mijn droom is om op de gekste plekken bier te leveren.” Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 

Onder water in Papoea-Nieuw-Guinea

Onder water in Papoea-Nieuw-Guinea

De Pers

Papoea-Nieuw-Guinea is de perfecte plek om te leren duiken. Zowel onder als boven water vind je er oneindig veel schatten van de natuur. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Zon

De Ondernemer Goes Barbados

De Ondernemer Goes Barbados

DeOndernemer

Barbados wordt niet alleen de parel van de Cariben genoemd, het is ook economisch één van de succesvolste landen van de regio. De Ondernemer banjert deze week door het witte strandzand, op zoek naar inspirerende verhalen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 

Luik flambeert de likeuren

Luik flambeert de likeuren in Maison du Peket

DeOndernemer

Het Maison du Peket serveert zijn drankjes gloeiend heet, vlammend zelfs. Koud, kan ook. Het Luikse café is een begrip bij locals en toeristen. De bar biedt uitsluitend likeuren in tweehonderd smaken en kleuren. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (8)

 

Het geheim van het witte goud

Frankrijk: Zeezout, het geheim van het witte goud

DeOndernemer

Het zuiverste zeezout van Frankrijk wordt gewonnen door een fascinerende samenwerking tussen zoutboeren en de natuur op het eiland Île de Ré. ‘Saunier’ Brice Collonier onthult het geheim van zijn ‘Fleur de Sel’. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Glazen hotel in de open natuur

Noorwegen: Glazen hotelkamers in de open natuur

DeOndernemer

Alsof je in de open natuur slaapt, maar dan met een beetje extra bescherming. Dat gevoel moet een nacht geven in Europa’s eerste landschapshotel van succesondernemer Knut Slinning in Noorwegen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

Goddelijke kliekjes

Goddelijke kliekjes

De Pers

Lunchen in een filmdecor met frituur van Alice, of zelf limoncello maken op ‘het groene eiland’: de bodem van de culinaire schatkist in de Golf van Napels is nog lang niet in zicht. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Wild. Gezelligheid. Pools

Wild. Gezelligheid. Pools

De Pers

Zijn eerste album komt vandaag uit, maar rapper Mr. Polska was al de bekendste Pool van Nederland. Mede dankzij het Meldpunt voor Midden-en Oost-Europeanen van de PVV. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (27)

 

Ontdek Oost-Londen tijdens de Spelen

Ontdek Oost-Londen tijdens de Olympische Spelen

De Pers

Wie deze zomer geen kaartje voor de Spelen heeft bemachtigd, kan altijd nog om de hoek in hipperdepip immigrantenputje East London gaan eten en shoppen. Klik hier om op dit bericht te reageren

 

Heikantjes vind je overal

Heikantjes vind je overal en nergens

De Pers

Hoe vaak komt de meest voorkomende Nederlandse plaatsnaam Heikant voor? Een speurtocht door Holland en Vlaanderen levert Filippijnse Heidi’s, broodjes beenham en growkits voor paddo’s op. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (1)

 

Slapen tussen de wolven

Slapen tussen de wolven

DeOndernemer

's Nachts wakker worden van huilende wolven. Klinkt als een enge droom. In het Duitse Döverdern in Nedersaksen is het werkelijkheid. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (8)

 

Do-re-mi in het Duits

Do-re-mi in het Duits

De Pers

Voor het eerst wordt het verhaal uitgevoerd waar het is geboren: in Salzburg. Dankzij musical en expositie sluit een nieuwe generatie Oostenrijkers alsnog de Von Trapps in de armen. Klik hier om op dit bericht te reageren

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur