Zijn bankiers monsters?

Joris Luyendijk: Zijn bankiers monsters?

DeOndernemer - De financiële wereld blijkt geen ver-van-mijn-bedshow. De financiële wereld is het bed zelf. Joris Luyendijk zat twee jaar lang ondergedompeld in deze wereld. Stap voor stap lieten insiders hem zien hoe de financiële wereld in elkaar zit – met gevaar voor hun eigen baan. Een voorpublicatie. Klik hier om op dit bericht te reageren

Geen paniek!

Geld verdienen met jezelf: Geen paniek!

Kennis - Of je nu op dit moment een vaste baan hebt maar iets anders wilt of in een ‘gouden kooi’ zit of die vaste baan gaat verliezen of al kwijt bent: het maakt als je het goed bekijkt niet zo erg veel uit, legt Tony de Bree in zijn nieuwste boek Geld verdienen met jezelf uit. Een voorpublicatie. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

Wees een persoon, geen bedrijf

Facebook voor ondernemers: Communiceer als persoon, niet als bedrijf

Kennis - In het begin gaat het goed, de vind-ik-leuks stijgen maar na een paar maanden ligt de pagina stil, met nog geen honderd fans. Het aantal fans stijgt niet meer. Niemand reageert, er wordt niets gedeeld. Hoe kan dat nou, wat is er aan de hand? Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 


De geheimen van Scrum ontrafeld

De geheimen van Scrum ontrafeld

DeOndernemer

Misschien ben je geïnteresseerd in Scrum omdat je in een bedrijf werkt waar Scrum wordt gebruikt en wil je meer te weten komen over de methodiek? Misschien werk je in een bedrijf dat Scrum nog niet gebruikt, maar het wil gaan gebruiken? Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (2)

 

Solliciteren voor starters

Solliciteren voor starters: Je doel bepalen

DeOndernemer

Voordat je gaat solliciteren is het belangrijk om te bepalen wat je doel precies is en wat voor soort baan bij je past. Maar dat is niet alles: ook de organisatie waar je wilt gaan werken moet bij je passen. Bekijk de tips and tricks. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 

Stop met stapelen!

Stop met stapelen!

DeOndernemer

Ik ben nooit klaar. Er komt alleen maar werk bij. Het één is nog niet af of het volgende staat alweer voor de deur. Je hoort het overal. Organisaties zitten overvol, en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Stapelgedrag heeft verstrekkende gevolgen. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (5)

 

Leiderschap onder vuur

Marco Kroon: Leiderschap onder vuur

DeOndernemer

Ik wilde die vent zijn in het bos en op het zand, degene die vooraan lag en de kerels mee vooruit trok en leiding gaf. En al was ik de kleinste, ook bij voetbal nam ik het voortouw. Ik was een kleine leider en wilde een grote zijn. Lees de exclusieve voorpublicatie van Leiderschap onder vuur door Marco Kroon hier. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (17)

 

Stemtest voor ondernemers

Voorpublicatie: Telefoneren zonder aan het lijntje te houden

DeOndernemer

Een zeer belangrijke afspraak. Je beste pak of mantelpak uit de kast gehaald en nu hup naar je businessdate. Ho! Wacht! Ondernemers willen weleens het allerbelangrijkste overtuigingsmiddel vergeten: de stem. Lees de essentiële tips van Pieter De Smet. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (27)

 

De kracht van een doorstart

Voorpublicatie Vallen opstaan en weer doorgaan: De kracht van een doorstart

DeOndernemer

Het liefst horen we over het succes van ondernemers en dromen we weg bij mooie verhalen. Er is ook een andere kant: startende bedrijven vallen bij bosjes. In het boek Vallen, opstaan en weer doorgaan worden onmisbare tips gegeven om in zware tijden het hoofd te bieden. Een voorpublicatie. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (16)

 

Het Zwitsers bankgeheim ontrafeld

Voorpublicatie: Het einde van het Zwitsers bankgeheim

DeOndernemer

Het zag er jaren naar uit dat het Zwitsers bankgeheim alle stormen zou doorstaan. Al decennialang is Zwitserland het land bij uitstek om er veilig en discreet uw centen te verbergen. In zijn boek Het einde van het Zwitsers bankgeheim ontrafelt Dirk De Wolf de mythe van het anoniem bankieren. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (16)

 

Mijn eerste jaar als zelfstandige

Voorpublicatie Erno Hannink: Mijn eerste jaar als zelfstandige

DeOndernemer

Het eerste jaar van Erno Hannink als zzp-er ging allesbehalve over rozen. Afspraken lopen uit op fiasco's en geld komt maar niet binnen. "Ik ben op een punt gekomen waarop ik besef dat het zo niet verder kan." De exlusieve voorpublicatie. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (5)

 

De natte stad

Voorpublicatie Zoet & Zout: De natte stad

DeOndernemer

Iedere toerist die Nederland bezoekt, is verbaasd hoe weinig gebruik er van het water wordt gemaakt. In de zogeheten natte steden liggen kansen voor ondernemers. Van watermarkten, onderwaterrestaurants tot aan een drijvend atletendorp. Een voorpublicatie. Bekijk de reacties of reageer zelf op dit bericht (3)

 
 

 

Promotie

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur