FC Liverpool denkt aan Cruijff

Gepubliceerd: 13 april 2012 09:29

FC Liverpool ziet Johan Cruijff als uitstekende kandidaat voor de vacante functie van technisch directeur bij de Engelse club. Volgens de BBC staat de beroemde nummer 14 hoog op een lijstje van mogelijke opvolgers van de ontslagen Damien Comolli, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de matige resultaten van de werkgever van Dirk Kuijt.

De kans dat Cruijff zijn jawoord geeft, lijkt klein. De bijna 65-jarige Amsterdammer liet onlangs nog weten dat hij geen officiële functie meer bij een club ambieert. Hij blijft achter de schermen wel actief bij Ajax, dat hij met veel oud-spelers wil hervormen. Cruijff adviseert verder het Mexicaanse Chivas Guadalajara en Mamelodi Sundowns uit Zuid-Afrika.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen sport

  • Eindhóóóvuh de beste!

    ANP

    Eindhóóóvuh de beste!
    Gisteren, 07:01
    Werd het kampioensfeest van PSV zaterdagavond, direct na de overwinning op sc Heerenveen, al groots gevierd, zondag werd het nog eens dunnetjes overgedaan met een zegetocht door de stad en een huldiging op het Stadhuisplein.

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie