Timina naar herkansing

Gepubliceerd: 13 april 2012 11:32

Tafeltennisster Elena Timina heeft vrijdag haar eerste partij in het hoofdevenement van het olympisch kwalificatietoernooi in Luxemburg verloren. De Nederlandse international ging onderuit tegen de Poolse Natalia Partyka, 2-4 (11-9 10-12 5-11 8-11 11-8 4-11). Timina, die een startbewijs voor de Nederlandse equipe voor de Olympische Spelen kan afdwingen, is daardoor afhankelijk van de herkansing.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

 

Meest gelezen sport

 • Ajax knalt prijzen omhoog

  DeOndernemer

  Ajax knalt prijzen omhoog
  19 uur geleden
  Ajax gaat voor het komende seizoen een groot aantal seizoenkaarten met 25 tot 48 procent in prijs verhogen. Voor het beruchte vak 410 en de F-side worden de prijzen niet aangepast.

 • Max Verstappen verrast vriend en vijand

  ANP

  Slechts één slippertje
  20 uur geleden
  Max Verstappen stuntte zondag met de zevende plaats in de Grand Prix van Maleisië. De zeventienjarige debutant in de Formule 1 was smaakmaker met diverse inhaalacties. Hij viel slechts op één slippertje te betrappen.

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel:  

 

Promotie