Van der Garde traint in achterhoede

Gepubliceerd: 13 april 2012 11:39

Autocoureur Giedo van der Garde is vrijdag als 19e geëindigd bij de eerste vrije training van de Grand Prix van China. De Nederlandse reserverijder van de Britse renstal Caterham in de Formule 1 verving op het circuit van Shanghai de vaste Russische rijder Vitali Petrov, die wel aan de tweede vrije training deelnam.

Van der Garde kreeg onder meer de opdracht van Caterham om de nieuwe vloer van de auto te testen.

Michael Schumacher zette vrijdag de snelste tijd neer in de vrije training. De Duitser finishte in 1.35,973, ruim 6 seconden sneller dan Van der Garde.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen sport

 • Alles over Tour de France 2015: De tourfavorieten

  ANP

  Profielen tourfavorieten
  9 uur geleden
  De Tour de France 2015 kent dit jaar vier onbetwiste topkandidaten voor de eindzege: Alberto Contador, Chris Froome, Vincenzo Nibali en Nairo Quintana. Bekijk de profielen van de tourfavorieten.

 • Alles over Tour de France 2015: Alles wordt nu uitvergroot

  ANP

  Breukink: Alles wordt nu uitvergroot
  9 uur geleden
  Lars Boom zorgde in 2014 na negen jaar weer voor een Nederlandse ritzege in de Tour de France. Voor de laatste landgenoot in het geel moeten we terug naar het jaar dat George Bush Ronald Reagan opvolgde als president van de Verenigde Staten, de Berlijnse Muur neerging en RTL-Véronique de eerste commerciële televisiezender werd naast Nederland 1, 2 en 3.

 • Alles over Tour de France 2015: Dopingbestrijders bundelen krachten

  ANP

  Dopingbestrijders bundelen krachten
  2 uur geleden
  Het Frans antidopingbureau (AFLD) heeft het samenwerkingsverband met zijn zustervereniging uit de wielersport (CADF) voor het begin van de Tour de France versterkt.

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: