Van der Garde traint in achterhoede

Gepubliceerd: 13 april 2012 11:39

Autocoureur Giedo van der Garde is vrijdag als 19e geëindigd bij de eerste vrije training van de Grand Prix van China. De Nederlandse reserverijder van de Britse renstal Caterham in de Formule 1 verving op het circuit van Shanghai de vaste Russische rijder Vitali Petrov, die wel aan de tweede vrije training deelnam.

Van der Garde kreeg onder meer de opdracht van Caterham om de nieuwe vloer van de auto te testen.

Michael Schumacher zette vrijdag de snelste tijd neer in de vrije training. De Duitser finishte in 1.35,973, ruim 6 seconden sneller dan Van der Garde.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen sport

 • Dafne Schippers met driehonderdste naar goud

  ANP

  Dafne vliegt naar goud
  5 uur geleden
  Dafne Schippers heeft vrijdag een unieke gouden medaille behaald. Ze won bij de WK atletiek in Peking de finale van de 200 meter en is de eerste Nederlandse atlete die een wereldtitel verovert.

 • Dafne Schippers: Ik ging stuk, maar had genoeg power

  ANP

  'Ik ging stuk, maar had genoeg power'
  4 uur geleden
  Dafne Schippers had maar één woord voor haar wereldtitel op de 200 meter in de Europese recordtijd van 21,63: "bizar". De Utrechtse atlete stamelde vervolgens in de microfoon van de NOS: "Ik ben gewoon wereldkampioene in een Europees record. Ik ben gewoon de winnaar.''

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: