NAC zonder Kolk tegen FC Twente

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:25

Santi Kolk mist zaterdag de uitwedstrijd van NAC Breda tegen FC Twente. Op basis van het afsluitende partijspel van vrijdag op de training vervangt Alex Schalk zijn geblesseerde ploeggenoot in de basisformatie.

Trainer John Karelse mist in de Veste ook de geschorste Nemanja Gudelj en de geblesseerde Mike Zonneveld. Toch acht hij zijn ploeg niet kansloos. ,,Het wordt lastig, maar niets is onmogelijk'', zegt de oefenmeester op de website van zijn club.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen sport

 • Alles over Tour de France 2015: De tourfavorieten

  ANP

  Profielen tourfavorieten
  Gisteren, 09:34
  De Tour de France 2015 kent dit jaar vier onbetwiste topkandidaten voor de eindzege: Alberto Contador, Chris Froome, Vincenzo Nibali en Nairo Quintana. Bekijk de profielen van de tourfavorieten.

 • Alles over Tour de France 2015: Dopingbestrijders bundelen krachten

  ANP

  Dopingbestrijders bundelen krachten
  Gisteren, 16:35
  Het Frans antidopingbureau (AFLD) heeft het samenwerkingsverband met zijn zustervereniging uit de wielersport (CADF) voor het begin van de Tour de France versterkt.

 • Alles over Tour de France 2015: Alles wordt nu uitvergroot

  ANP

  Breukink: Alles wordt nu uitvergroot
  Gisteren, 09:06
  Lars Boom zorgde in 2014 na negen jaar weer voor een Nederlandse ritzege in de Tour de France. Voor de laatste landgenoot in het geel moeten we terug naar het jaar dat George Bush Ronald Reagan opvolgde als president van de Verenigde Staten, de Berlijnse Muur neerging en RTL-Véronique de eerste commerciële televisiezender werd naast Nederland 1, 2 en 3.

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: