Schoorel verslaat Sijsling

Gepubliceerd: 13 april 2012 12:44

Thomas Schoorel is vrijdag doorgedrongen tot de halve finale van het tennistoernooi van Mersin, een challenger. De Nederlander versloeg in de Turkse stad zijn landgenoot Igor Sijsling. Schoorel, als vijfde geplaatst, deed dat met de cijfers 6-2 7-6 (2).

In de halve eindstrijd speelt Schoorel tegen de Spanjaard Javier Marti. Het is de tweede keer dit jaar dat hij de laatste vier van een challenger bereikt. Eerder deed hij dat in Cherbourg, Frankrijk.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mail
Voornaam
Achternaam


Verstuur

 
  Plaats dit bericht op Twitter Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl Voeg dit bericht toe aan linkedin.com Voeg dit bericht toe aan facebook.com Reageer Stuur dit bericht door per email Stuur door Druk deze pagina af op je printer Print  

Meest gelezen sport

 • Route Tour de France 2015

  DeOndernemer

  Route Tour de France 2015
  2 juli 2015, 09:37
  De 102e editie van de Tour herbergt tal van uitdagingen. De wind bijvoorbeeld, die een rol zal spelen in de tweede rit naar Zeeland en de zesde etappe die vrijwel volledig langs de Noord-Franse kustlijn voert. Bekijk hier het complete etappeschema van de Ronde van Frankrijk.

 • Nieuws Utrecht Grand Départ

  DeOndernemer

  Nieuws Utrecht Grand Départ
  2 juli 2015, 09:41
  Al het Utrechtse nieuws rond de Grand Départ.

 • Astana vervangt Lars Boom

  ANP

  Astana vervangt Lars Boom
  Gisteren, 00:40
  Astana wil Lars Boom nog voor de start van de proloog in Utrecht vervangen door Alessandro Vanotti. Dat schrijft de leiding van de wielerploeg uit Kazachstan vrijdagavond in een verklaring, als reactie op het nieuws dat bij de Brabantse renner een "abnormaal laag'' cortisolgehalte is aangetroffen.

Meer nieuws sport

Volgend bericht >

Reageer op dit artikel: