Nieuws Actueel

2 auto's in vlammen op bij vermoedelijke brandstichting Oss

Van onze redactie 9 november 2014

Vuurzee Rond 2:55 uur in de nacht, kreeg de brandweer een melding van een autobrand. Ter plaatse bleek er sprake van een grote vuurzee. Onder de carport van een woning stonden 2 auto`s volledig in brand en ook de carport brandde al.

Ambulance Een ambulance kwam ter plaatse omdat de bewoner vermoedelijk rook had ingeademd. Volgens omstanders zouden de bewoner(s) de woning niet hebben kunnen verlaten door de brand. Dit omdat de voordeur van de woning zich onder de carport, die volledig in brand stond bevond. De politie zette de omgeving van de brand groots af.

De brandweer schaalde op en zette 2 blusvoertuigen en een officier van dienst in. De brand was snel onder controle maar er kon niet worden voorkomen dat beide auto`s en de carport volledig in vlammen op gingen. Wel wist de brandweer te voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. De woning liep rook- en roetschade op. Hoe groot de schade exact is, is nog niet bekend.

De brandweer was nog lange tijd bezig met nablussen. Vorige week ging in de nacht van zaterdag op zondagnacht ook 2 auto`s in vlammen op in Oss. Toen ging het om een brand aan de Schapendreef.