Nieuws Actueel

4G voor jouw mobiele kantoor

Lotte Grimberg 26 februari 2015

De 4G verbinding met je smartphone is ideaal voor ondernemers. Met Flex 4G is het mogelijk om overal toegang te hebben tot je mobiele kantoor. De nieuwe internetbundel van Simyo is zo aangepast op ondernemers, dat je de bundel uit kan schakelen als je jouw mobiele kantoor vaarwel zegt in de zomer.

Met het 4G-netwerk heb je altijd en overal toegang tot supersnel 4G internet. Thuis, onderweg én op het kantoor. Geen gerommel meer met een dongel of internetkabel.

Onderweg is het ideaal om 4G internet van Simyo te gebruiken. Het is betrouwbaar en je bent niet meer afhankelijk van een wifi-hotspot. Hiervan weet je van tevoren vaak niet of internet het doet en of het snel genoeg is. De internetverbinding bij je thuis legt het waarschijnlijk ook af tegen 4G internet. Het supersnelle mobiele internet van Simyo is met een gemiddelde snelheid van 20 Mbps drie tot vier keer zo snel als een vaste internetverbinding.

InternetbundelDe Flex 4G bundel is een optionele toevoeging op je huidige internetbundel. Voor deze bundel betaal je 5,- euro per maand. Je kunt de Flex 4G bundel elke maand aan en uit zetten. Handig voor wanneer je je mobiele kantoor in de zomer even wilt inruilen voor een welverdiende vakantie.

Met 4G internet gebruik je vaak meer data dan bij 3G. Een voorbeeld hiervan is YouTube. Video’s die je bekijkt, worden in een hogere resolutie gestreamd dan bij 3G internet. Dit kost meer MB’s. Met Flex 4G raden we je een internetbundel van 1500 MB of meer aan. Zo weet je zeker dat je niet over je bundel gaat en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.