Nieuws Actueel

AirDnD.nl van start: Hobbychefs delen kunsten

Rik Nizet 28 oktober 2015

Airdnd kookkunsten startup ondernemen lancering middelgroot

Het culinair platform AirDnD.nl (Air Drink ’n Dine) ziet donderdag officieel het levenslicht. De voorbije maanden hebben ruim 500 hobbychefs zich aangemeld om hun eigen huiskamerrestaurant te openen. Met deze site kan iedereen een huiskamerrestaurant zoeken, boeken, betalen en beoordelen.

Lees ook:Chic uiteten bij je buren550 hobbychefsMet AirDnD.nl wordt het voor hobbychefs mogelijk om hun culinaire creaties te delen met gasten die zij ontvangen in hun eigen huiskamer. Tijdens de testperiode van de site, die eind augustus is gestart, hebben zich ruim 550 hobbychefs aangesloten bij AirDnD.nl. "De toestroom van hobbychefs overtreft alle verwachtingen. Het geeft aan dat heel veel hobbychefs te weten willen komen hoe onbekenden hun kookkunsten beoordelen. Bovendien past Drinken en Dineren in de huiskamer van een hobbychef in de tijdgeest van delen en goed eten", verklaart Rob Lagendijk, CEO en medeoprichter AirDnD.nl.

Uitgebreide menukaart"Ons doel is om binnen 1 jaar 500.000 Nederlanders bij elkaar aan tafel te brengen om zo ons land gastvrijer en gezelliger te maken. We hebben nu in ieder geval al de meest uitgebreide menukaart van Nederland."

MarkthalOp donderdag 29 oktober zal de officiële lancering van AirDnD.nl plaatsvinden in de Rotterdamse Markthal. Maarten van Lier, Directeur Markthal Rotterdam, tevens partner van AirDnD.nl, is er bij. "Rotterdam is de culinaire hoofdstad van Nederland en de Markthal is dé plek waar food en foodies samenkomen." Naast Maarten van Lier zal Gert Blom, Sterrenchef van restaurant Amarone over de impact van huiskamerrestaurants op de horeca spreken. "Eten verbindt en het is prachtig dat AirDnD.nl met hun deelplatform Nederlanders bij elkaar aan tafel brengt."