Nieuws Actueel

Alix the label opent eigen brandstore in Eindhoven

Het jonge modelabel ALIX the Label heeft vrijdagochtend haar eerste brandstore geopend. Als locatie is gekozen voor de Hooghuisstraat in Eindhoven. Met de eerste eigen winkel speelt ALIX the Label in op de groeiende vraag naar het populaire Nederlandse damesmodemerk.

De Ondernemer | Foto: Alix the Label 7 oktober 2016

Alix 1065

Het openen van de brandstore vloeit voort uit het succes van het modemerk ALIX, dat in 2014 door Rens Netten en Olivia Wierda werd opgericht. Netten: “Toen we twee jaar geleden begonnen met ALIX hadden we niet verwacht dat we zo snel na het starten van het merk al een eigen winkel zouden openen.” Dat het label zich vestigt in de Hooghuisstraat is volgens Netten een logische keuze. “De Hooghuisstraat is een populaire winkelstraat, de ligging is centraal en de straat heeft high end winkels”.

ALIX richt zich op de young mindend vrouw met een Rock & Roll DNA en een eigen wil. Een beetje rebels maar altijd stijlvol en sophisticated. “ALIX knows how to kick ass the feminine way”. ALIX ligt inmiddels in 117 winkels in Nederland en België en vanaf januari 2017 zullen de eerste retailers in Scandinavië starten met de verkoop van ALIX the Label.