Nieuws Actueel

Alleen nog probemen op wegen bij Oss

Van onze redactie 4 februari 2015

Met hulp van de politie is er ruimte gemaakt om de strooiwagens van Rijkswaterstaat hun werk te laten doen. Aanvankelijk konden de wagens er niet bij door de lange rij langzaam rijdende en stilstaande auto's.

Rijkswaterstaat maant weggebruikers tot voorzichtigheid. Verkeer op de A28 wordt omgeleid bij knooppunt Hoevelaken via de A1 en de A50. Ook op andere snelwegen heeft het verkeer last van sneeuw, zoals op de A1 en de A12. De buien trekken verder naar het zuiden.

Drukke avondspits Volgens de VerkeersInformatieDienst is het winterweer er de oorzaak van dat de avondspits drukker verloopt dan normaal. Op veel plaatsen staan files van 10 kilometer en meer.

Dodelijk ongeval Op de A1 richting Deventer kwam woensdag een 21-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wehl om het leven. Het slachtoffer bestuurde 1 van de 2 vrachtwagens die eind van de ochtend op elkaar botsten tussen Markelo en Lochem. Door het ongeval is de A1 tussen Rijssen en Deventer nog tot zeker 18.00 uur dicht, aldus Rijkswaterstaat.