Nieuws Actueel

Alles over juichpak Roy Donders

Rik Nizet 30 mei 2014

Jumbo heeft zich finaal vergaloppeerd met de Juichpakken van Roy Donders. Lees alles over het juichpak van Roy Donders.Lees ook:De beste WK-actiesWK 2014 specialJuichpak overdondert JumboJumbo heeft zich finaal vergaloppeerd met de Juichpakken van Roy Donders. De oranje huispakken van de 'Stylist van het Zuiden' zijn zo'n succes dat de voorraad al is uitverkocht nog voordat het WK überhaupt is begonnen. De hype doet denken aan die met de WK-wuppies van grootgrutter Albert Heijn in 2006. Lees verder.Duivels juichpak wegSupermarkt Jumbo heeft in het christelijke dorp Barneveld alle verwijzingen naar de WK-juichpakken van stylist Roy Donders met onmiddellijke ingang uit de winkel verwijderd. Het zwaar gelovige publiek zou aanstoot nemen aan de ’duivelse’ achternaam van de beroemde Brabander, meldt De Telegraaf. Het dorp in Gelderland was te klein toen de supermarktketen onlangs de WK-campagne rond ’de stylist van het zuiden’ lanceerde. De actieslogan ’We geven ze op hun donders’ viel bij de Barneveldse kerkgangers zo slecht dat alle bordjes, posters, flyers en stickers halsoverkop uit de winkel zijn gehaald. Lees verder.PetitieRoy Donders krijgt steun van een petitie van Samantha Boss uit Barneveld. Zij vindt het belachelijk dat het promotiemateriaal uit de winkel is gehaald en is daarom een actie via Facebook gestart.Gouden dealDe deal die Roy Donders heeft gesloten met de Jumbo over zijn oranje juichpakken is een gouden. De Tilburger zou al ruim een half miljoen euro hebben verdiend met de juichpyjama's. Van ieder juichpak dat over de toonbank gaat krijgt Royke vijf euro, zo meldt de site Bekendeburen.nl. Aangezien er 105.000 exemplaren zijn afgenomen, zou Donders 525.000 euro op zijn bankrekening kunnen bijschrijven.

JuichpetVoor klanten die geen juichpak hebben kunnen kopen benadrukt Jumbo een ander gadget te hebben, namelijk een juichpet met én zonder harde krullen, in de stijl van Roy Donders. Ook zijn in alle Jumbo-winkels Royke's, worstenbroodjes met spek te koop.

Juich voor Nederland!Vanaf 21 mei kun je bij Jumbo sparen voor het Roy Donders Juichpak. Een oranje variant het inmiddels bekende/beruchte huispak van de Brabantse stylist. Samen met René Froger, die speciaal voor Jumbo het lied 'Juich voor Nederland!' zingt, pakt de supermakt flink uit dit WK. Lees verder.