Nieuws Actueel

Altijd een voetbalkaartje

Rik Nizet 24 april 2014

Entreekaarten voor een topwedstrijd, inclusief vlucht en hotel. Voetbalreizenonline.com, een initiatief van EuroTravelSports, is een nieuw platform waar voetbalreizen worden aangeboden onder het SGR-keurmerk. "Er is een groeiende behoefte aan de garantie voor officiële wedstrijdkaarten en wij kunnen die bieden", aldus oprichter Tido Jansen van Voetbalreizenonline.com.

De site biedt officiële entreekaarten van een buitenlandse topwedstrijd met zitplaatsen naast elkaar en maakt het boeken van een vlucht en hotel eenvoudig. Daarnaast wordt de voetbalsupporter beschermd voor eventuele verplaatsing van duels.

iDealJe kiest een wedstrijd, een plaats in het stadion, je vlucht en hotel en je betaalt veilig met iDeal of creditcard. "We bieden de scherpst mogelijke prijs mét SGR garantie. Er is een groeiende behoefte aan de garantie voor officiële wedstrijdkaarten en wij kunnen die bieden. We zijn officieel partner van clubs als Barcelona en Real Madrid. Het platform biedt de klant daardoor precies waar hij naar op zoek is: gemak, veiligheid en een scherpe prijs", legt Jansen uit.