Nieuws Actueel

Amanda Bynes: ik probeer beter te worden

Van onze redactie 17 november 2014

"Ik doe mijn uiterste best om beter te worden", zegt ze maandag in een statement tegen Us Weekly. In de verklaring reageert de 28-jarige actrice op een geluidsopname waarin ze dreigt haar ouders iets aan te doen.

Grapje De opname werd zaterdag op de website van TMZ geplaatst. Kort daarna liet Bynes (28) weten dat het om een grapje ging. "Het spijt me dat ik mensen vertrouwde die klaarblijkelijk niet mijn vrienden zijn en mijn ziekte nog verder uitvergroten", laat ze nu via haar advocaat weten. "Ik heb spijt van mijn uitspraken en ik bied mijn excuses aan voor de pijn die ik bij mijn familie en bij anderen veroorzaak."

In de opnames zegt Bynes: "Als jouw vader mijn vader was, dan zou je begrijpen waarom je zijn polsen door zou willen snijden. Ik heb nog niet besloten hoe ik hem wil vermoorden, ik geloof niet in moord. Maar niks zou me meer plezier geven dan zijn keel doorsnijden."

Seksueel misbruik Kort daarna liet ze op Twitter weten dat het overduidelijk een grapje was en dat ze haar familie niets aan wil doen. "Ik doe geen vlieg kwaad. Wat ik zei, was een dolletje. Als je dat niet begrijpt, onthoud dan dat ik therapie volg om de problemen met mijn vader op te lossen." Amanda beschuldigde haar vader onlangs op Twitter van seksueel misbruik tijdens haar jeugd. Ook dit zou een gevolg zijn van haar psychische problemen.

"Ik ben dankbaar dat iedereen zo geduldig en begripvol is. Ik had nooit gedacht dat anderen misbruik zouden maken van mijn mentale gesteldheid. Ik ben teleurgesteld in de mensen die mij een vals gevoel van veiligheid hebben gegeven terwijl ze via de media proberen te profiteren van mijn privéomstandigheden."