Nieuws Actueel

AnyMote Home maakt van je toestel een afstandsbediening

Van onze redactie 19 september 2014

Wat is het precies?AnyMote Home bestaat uit een controller en een app. De controller verbind je via bluetooth met je telefoon of tablet, waarna je via de app een aardige reeks aan apparaten in huis (van meer dan 800.000) kunt bedienen. Denk bijvoorbeeld aan je smart-tv, maar ook Sonos en Apple tv.

Wat maakt het bijzonder? AnyMote Home is een nieuwe generatie afstandsbediening, waarmee je bepaalde acties aan elkaar kunt koppelen. Zo kan bijvoorbeeld automatisch de muziek uit, wanneer er een telefoontje binnenkomt. Handige functionaliteit waar AnyMote Home duidelijk de 1ste mee is.

Zijn er nadelen? Wie een AnyMote wil aanschaffen moet nog even geduld hebben: hij komt pas in mei 2015 op de markt. Daarnaast worden er momenteel wel veel apparaten ondersteund, maar nog lang niet alle. Soms is een extra afstandsbediening dus nog steeds nodig.

Vind ik leuk? AnyMote Home is een slimme oplossing voor wie veel apparaten in huis heeft die allemaal hun eigen afstandsbediening hebben. Daarnaast is de koppelfunctionaliteit handig. Wel is het goed om vooraf even te controleren of alle apparaten in huis worden ondersteund, zodat alle afstandsbedieningen echt definitief weg kunnen.