Nieuws Actueel

Athom troeft Blendle af en kroont zich tot 'ING Starter van het Jaar'

Van onze redactie 12 januari 2015

Athom kwam afgelopen jaar vooral in het nieuws met haar product Homey: een witte kunststof bol waarmee nagenoeg alle elektrische apparaten in huis kunnen worden bediend. ,,Het winnen van de titel betekent voor ons een ontzettend mooie start van het nieuwe jaar”, zeggen de ondernemers op de website van ING. ,,Wat ons betreft kunnen mensen niet genoeg over Homey horen, en daar helpt deze prijs natuurlijk goed bij. Daarnaast is het geweldig om te zien dat onze community zo levend is en op ons stemt. Homey is een open platform, waarbij we iedereen uitnodigen mee te doen, dus onze community is echt een van onze pijlers. Die kracht bewijst zich nu al.”

2015 bijzonder jaar

Met de bijzondere prijs op zak, kijken Witkamp en Nijssen vol verwachting uit naar 2015. Voor de Athom-eigenaren wordt het een bijzonder jaar. Nijssen: ,,Dit is het jaar waarin Homey geperfectioneerd en gerealiseerd wordt. We betreden de markt en dan zijn we voor iedereen beschikbaar.”

Witkamp vult zijn compagnon aan: ,,Wij willen bij dezen een beroep doen op iedereen die achter Homey staat en dit samen met ons gaat doen. Retailers, pers, ontwikkelaars, hobbyisten... iedereen die een goed idee heeft en kan helpen Homey nóg beter op de kaart te zetten willen wij graag uitnodigen met ons mee te doen.”

Foto: Stefan Witkamp (links) en Emile Nijssen zijn met Athom door ING gekozen tot Starter van Jaar. (Frans Nikkels)