Nieuws Actueel

B-Street beste ZZP-bemiddelaar

Rik Nizet 1 oktober 2015

Zzp bemiddelaar groot

Het beursgenoteerde Novisource-onderdeel B-street is verkozen tot de beste bemiddelaar voor ZZP'ers binnen de financiële sector. ZZP Barometer, de organisator van de verkiezing ZZP-bemiddelaar van het jaar, heeft dit bekend gemaakt.

"In 2014 zijn we verkozen tot ZZP-bemiddelaar van het jaar en dit jaar weer. Aan de top komen is knap, aan de top blijven was nog lastiger en daarmee een nog grotere prestatie. Uiteraard zijn we ontzettend trots op deze uitslag", laat Jurjen Punt, directeur van B-street, in een eerste reactie weten. Punt is zeer in zijn nopjes met de uitverkiezen, vooral omdat zelfstandig professionals en opdrachtgevers B-street zelf de kwaliteit van haar dienstverlening hebben beoordeeld.

B-street werd door 16.200 ZZP'ers en 4.800 inleners gekozen uit 384 deelnemers. ZZP'ers en opdrachtgevers hebben hun mening gegeven over criteria als transparantie, tarief en bereikbaarheid.

B-street bemiddelt zelfstandig professionals op het gebied van business & ICT in de financiële sector, gezondheidszorg en e-commerce. Daarnaast verzorgt B-street contractmanagement voor middelgrote en grote organisaties.