Nieuws Actueel

Bananasplit met Frans Bauer komt terug

Van onze redactie 11 december 2014

Bekende Nederlanders die eerder door de presentator in het ootje zijn genomen, helpen Frans Bauer ditmaal om een ander in de luren te leggen. Onder meer Patty Brard, Xander de Buisonjé en Danny de Munk moesten het in eerdere afleveringen ontgelden.

Frans gaat in de nieuwe serie naar eigen zeggen weer "tot aan het gaatje". Het wordt weer "een bijzondere periode in grappenland'', zo lachte de presentator alsvast in zijn vuistje.

Humor Tijdens de presentatie van het programma werd al een inkijkje gegeven in een van de afleveringen. Daarin kregen vrouwen een haarmasker bij de kapper, maar doet de kapster net alsof ze per ongeluk een ontharingscrème in het haar heeft gesmeerd. Tot grote schrik van een van de klanten.

Frans Bauer zei bij de presentatie van zijn programma dat humor zeker thuishoort bij de publieke omroep. Humor kan volgens hem absoluut niet sneuvelen bij de bezuinigingen. "Als staatssecretaris Dekker van Cultuur zich wil bemoeien met de inhoud van de programma's, moet hij maar solliciteren naar de functie van programmamaker.''