Nieuws Actueel

Bedrijfsuitje over zee en over land

Rik Nizet 25 februari 2015

Een jaarlijks terugkomend event is voor de meeste bedrijven het bedrijfsuitje. Vaak wordt er dan gedacht aan een activiteit dichtbij huis. Maar heb je ooit wel eens nagedacht over een uitje buiten de landsgrenzen? Vaar met de ferry naar Engeland voor een bedrijfsuitje wat het personeel nooit meer zal vergeten.

Welke manier kies jij?Voor een overtocht naar Engeland zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt vertrekken vanuit IJmuiden naar het Noord-Engelse Newcastle voor een verzorgde MiniCruise. Liever met de auto? Vertrek dan vanuit Duinkerken of Calais voor een overtocht naar het Zuid-Engelse Dover en geef zelf invulling aan je bedrijfsuitje.

Wanneer je vanuit Duinkerken of Calais de ferry naar Engeland neemt, arriveer je binnen 90 minuten aan Engelse wal waar jullie verder kunnen gaan. Bezoek de White Cliffs voor een lange wandeling langs de kust of rijd naar Canterbury voor een stapje terug in de tijd richting de Middeleeuwen.

Dineren, entertainment en overnachten aan boord van de ferry

Een andere manier om met de ferry naar Engeland te gaan is met de MiniCruise naar Newcastle die geheel voor je wordt verzorgd. Stap met het team aan boord en start de reis naar Newcastle. Begin met een diner in één van de restaurants. Terwijl jullie naar Engeland varen kunnen jullie een drankje drinken in één van de bars met live muziek en entertainment of een bezoek brengen aan het casino. De meeting rooms aan boord zijn perfect voor een moment alleen met jouw team of voor speciale gelegenheden.

Overnachten op het schip kan in verschillende huttypes. Je kan zelf de luxe van de hutten bepalen. Alle hutten zijn voorzien van een eigen badkamer en douche. Kies Seaview Class voor iets meer luxe en uitzicht op zee. Voor extra verwennerij van jouw team zijn er ook de Premium Class Commodore hutten beschikbaar. Voorzien met uitzicht op zee, televisie, minibar en een eigen hut steward is dit op en top luxe aan boord van de cruiseferry.

Het bruisende centrum van NewcastleDe volgende morgen komen jullie aan in Newcastle en brengen jullie een dag door in het bruisende centrum. Kunst, cultuur en shoppen wisselt elkaar hier af. Een nachtje langer in Newcastle blijven is ook mogelijk in een van de centraal gelegen hotels.

Na deze dag zal het schip weer koers zetten richting de haven van IJmuiden. Het bedrijfsuitje zet je voort op deze terugvaart. Ontspanning, gezelligheid en genieten staat voorop! Dit bedrijfsuitje waarbij je met de ferry naar Engeland vaart zal dé gebeurtenis zijn waar jouw team nog lang over zal napraten.