Nieuws Actueel

Bijzondere gasten bij presentatie Twentse Zakenmannen Magazine

Van onze redactie 19 juni 2015

Zakenmannen

Gastheer Bas Wolters gaat, naast de officiële presentatie van het magazine, in gesprek met een aantal interessante gasten. Aan tafel komen Jan Smit, voorzitter van Heracles Almelo over het nieuwe stadion, de nieuwe selectie en hoe belangrijk ondernemers zijn voor een club als Heracles. Inge Zwijnenberg schuift vanuit Rabobank Noord West Twente aan over hoe het is als vrouw in de, nog steeds redelijke Twentse mannenwereld, en hoe het gaat met de Rabobank Noord West Twente na de fusie. Ewald Huzink kan als een van de zakenmannen in het blad ook mooie verhalen vertellen over zijn Dakar-avonturen. En, last but not least: zakenman Freddy Nijhof. Hij kan alles vertellen over transport en de internationale ervaringen vanuit Nijhof Wassink, maar ook over de stand van zaken van het top amateurvoetbal in Twente.

Genoeg mooie verhalen aan tafel én in een prachtig magazine.Wil je er bij zijn op 26 juni? Mail dan naar info@oost.deondernemer.nl.

De komende weken zullen de 43 portretten van de ondernemers die in het Twentse Zakenmannen Magazine staan gefaseerd verschijnen op deOndernemer/oost. Houd de website in de gaten!

Foto: Zakenmannen