Nieuws Actueel

'Bill Cosby roept hulp in van Hugh Hefner'

Van onze redactie 15 januari 2015

Volgens de website heeft Cosby aan Hefner gevraagd of hij kan helpen aantonen dat er destijds niks is gebeurd in de villa. Zo zou hij de Playboy-baas hebben gevraagd naar beveiligingsbeelden van de bewuste avond in 2008. Advocaten van Cosby hebben Hefner ook gevraagd naar de namen van zijn medewerkers en andere gasten die toen aanwezig waren.

Misbruik Volgens TMZ hebben de advocaten Hugh ook gevraagd of hij op de hoogte is van andere aanklachten die Cosby nog staan te wachten. Chloe Goins, die zegt in 2008 te zijn gebruikt in de Playboy-villa, stapte donderdagochtend naar de politie van Los Angeles om Cosby officieel aan te klagen. Goins zegt dat ze werd gedrogeerd door Bill, vervolgens zou hij haar hebben misbruikt.

In de afgelopen maanden hebben meer vrouwen Cosby beschuldigd van misbruik. Wegens verjaring kunnen de vrouwen hun zaak tegen de komiek niet naar de rechter brengen. Cosby ontkent vooralsnog alle aantijgingen en maakte onlangs zelfs een grap over de zaak in een van zijn shows.