Nieuws Actueel

Björn en Marlies Kuipers openen hun nieuwe Jumbo in Oldenzaal

Van onze redactie 17 juni 2015

Jumbo engelbert heideman

Emotioneel was het vooral toen de klanten nog voor de deur stonden en Björn Kuipers het woord richtte tot zijn vader Jan en moeder Gonny. Hij bedankte hen voor alle inzet en passie waarmee ze het bedrijf (toen nog C1000) groot hebben gebracht.

KunstwerkVervolgens vroeg hij zijn ouders om een door kunstenares Antoinette Ruiter ontworpen kunstwerk te onthullen. Een fraai bronzen beeld van een vrouw met een mand vol boodschappen en een man met een fles wijn in de hand, oftewel: Jan en Gonny Kuipers.

'Mooiste Jumbo van Nederland'Daarna kon de fonkelnieuwe winkel, die door Colette Cloosterman-Van Eerd de mooiste Jumbo van Nederland werd genoemd ('en dat zeg ik niet overal'), geopend. Er ontstonden meteen lange rijen voor de kassa's, temeer omdat veel klanten het nog niet aandurfden om met de zelfscanners door de winkel te gaan. Maar volgens Kuipers en zijn medewerkers komt daar snel verandering in.

//

Wij zijn officieel geopend, wat een geweldig moment!Deze week ontvangt u bij besteding van €25,- aan boodschappen een gratis appeltaartje!

Posted by Jumbo Kuipers on woensdag 17 juni 2015