Nieuws Actueel

Blogtop 5: Zo maak je van jouw bedrijf een echt succes

Veel (beginnende) ondernemers zullen het herkennen: keihard werken, allerlei kwaliteiten in huis hebben, en toch moeite om het hoofd boven water te houden. Fred Rutgers legt in de blog van de week uit hoe je als ondernemer voorkomt dat je kopje onder gaat. Ben je benieuwd naar de rest van de Blogtop 5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer 26 mei 2017

Zakelijk succes 1

1. Zo maak je van jouw bedrijf een echt succes - Fred Rutgers

Fred Rutgers komt ze bijna dagelijks tegen: ondernemers die keihard werken zonder dat het hen lukt om hun bedrijf echt succesvol te maken. Het gebrek aan succes vreet aan hen. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je niet kopje onder gaat?

2. Het belang van rust voor een vitale onderneming- Petra M. van der Linden – Steenvoorden Brussen

Over Vitamine R: de vitamine die elke ondernemer bitterhard nodig heeft. Rust.

3. De 3 grootste missers bij internationaal zakendoen- Saskia Maarse

Door de globalisering komen we steeds meer in aanraking met verschillende culturen. Ook Nederlandse ondernemers krijgen hier steeds vaker mee te maken. Helaas leidt een gebrek aan kennis en culturele bewustwording regelmatig tot misverstanden en ergernissen. Hoe zorg je ervoor dat je succesvol internationaal zakendoet?

4. Haalt u maximaal rendement uit uw kassasysteem?- Kees Zorge

Dat een kassasysteem een combinatie van hardware en software is waarbij kassatransacties worden vastgelegd, is bij veel ondernemers wel bekend. Inmiddels is het besef ook aanwezig dat er gekozen kan worden om transacties lokaal, in de cloud of in een hybride vorm te verwerken. Zo maakt u van uw kassa het kloppende hart van uw onderneming.

5. Waar moet ik op letten als ik in het buitenland zaken wil doen?- Niels Tigchelaar

Voor ondernemers liggen volop kansen in de export van kennis, expertise en hoogwaardige technologie. Waar moet je op letten als je in het buitenland zaken wil doen?