Nieuws Actueel

Blogtop5: Gratis kennis en minirok

Bram de Vrind 16 oktober 2015

Mkb kennis kijken man groot

29 tweets, 107 likes en 129 shares op LinkedIn; het blog van Janneke van Heugten over gratis kennistankers bracht flink wat te weeg deze week. Janneke's stelling: gratis kennis delen geen bezwaar, maar er zijn grenzen, kreeg veel bijval. "Mooie blog Janneke! Er zijn een paar dingen die ik eindeloos kan delen zonder dat ik er zelf minder van krijg en dat zijn Vriendschap, kennis en plezier", reageerde bijvoorbeeld collegablogger Fred Rutgers. Hij scoorde de tweede plaats met zijn blog 'De magie van de minirok'. Zal het aan de spannende kop hebben gelegen?

1. Janneke van Heugten - Gratis kennis delen: kans of valkuil?Een persoon die mijn blogs - lees: kennis - gebruikte, is nooit een betalende klant geworden. Toch leveren gratis kennistankers altijd iets op. Maar waar ligt de scheidingslijn tussen gratis kennis weggeven en iets terugvragen voor je kennis?

2. Fred Rutgers - De magie van de minirokEen goede menukaart is als een minirok: kort genoeg om spannend te zijn maar zeker ook lang genoeg om het essentiële te bedekken.

3. Ad van Beek - Waarmee mag ik u blij maken? Wilt u bij dat heerlijke biertje ook van die lekkere knapperige nootjes?' hoor ik iemand vanuit de verte zeggen. Mensen lachen, ik doe mijn ogen open. 'We hebben d'r nog meer hoor' tipt hij een ander. Het vliegtuig schudt. 'Oeps, verkeersdrempels'.

4. Richard de Vries - Lopen is luchtenAl jaren staat de tweede zondag van oktober garant voor spanning in de lucht bij huize De Vries. De 4 mijl van Groningen staat dan op het hardloopprogramma. Het hardlopen is op een aantal aspecten te vergelijken met ondernemen.

5. Sanne Cramer - 7 stappen voor succesvolle affiliate campagneDe inzet van affiliate marketing kan bijdragen aan je marketing- en communicatiedoelstellingen. Alleen hoe pak je dit aan? Hierbij een concreet stappenplan, zodat je morgen nog als adverteerder aan de slag kunt!