Nieuws Actueel

Bolletje is om: witte kruidnoten in productie

Bram de Vrind 21 september 2015

Bolletje kruidnoten witte sinterklaas

Bolletje gaat wegens overstelpende vraag beginnen met de productie van zakken met alleen witte kruidnoten. Een facebookactie om dat product in het assortiment op te nemen, leverde 264.000 likes op.

De fabrikant meldt op haar Facebookpagina dat het er dan echt van gaat komen. "Jullie vraag naar Witte Cholade Kruidnoten is overweldigend. We hebben nu goed nieuws: de productie van deze speciale kruidnoten wordt gestart!", meldt Bolletje ongetwijfeld tot groot genoegen van de liefhebbers van de in witte chocolade gedompelde noten.

Gerrieke en EuniceInitiatiefnemers van de actie zijn Gerrieke en Eunice, die niet genoeg van de lekkernij kunnen krijgen. Bolletje zegde toe dat het na 200.000 likes op de pagina zou onderzoeken of het mogelijk is om het witte strooigoed aan het assortiment toe te voegen.

ZuinigjesTwee weken geleden werd de kaap van 200.000 likes al bereikt, maar toen reageerde de fabrikant nog zuinigjes. "Dat is niet in een paar dagen geregeld. Maar we zijn nog altijd voornemens het te gaan doen. We zijn er intern hard mee bezig", klonk het toen vanuit de mond van een woordvoerder tegen RTV Oost.

Wanneer de zakken daadwerkelijk in de winkel liggen is nog niet bekend.

//

Ja! Jullie vraag naar Witte Chocolade Kruidnoten is overweldigend en door het harde werken van Gerrieke, Eunice en alle...

Posted by Bolletje on maandag 21 september 2015